Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-09-2008, 02:29 PM   #21
Color
Senior Member

Color's Avatar

Default Re: Benassi brothers studio u Future Music

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post

to shto je popularan nije njegovo delo. isto tako je popularna i madona pa je uvek bila sranje.. osim jedne pesme..
Sto se tice Madonne, ma koliko sranje bila, cini se da je ona idejni vodja i to vrlo uspesan... Uopste ne zalazim u kvalitete njenog pevanja ali treba biti svestan da popularnost ne pada sa neba. Ma sta mislili o ovome ili onome i ma koliko nam se njihova muzika ili to sto rade cini trash, necim se ta popularnost zasluzila!

BTW. bio sam pre dve nedelje na koncertu Madonne u Nici, veci trash od koncerta u zivotu nisam video... 80% playback a to sto je 20% bilo uzivo je bilo krsh ozvuceno. Za mene licno veliko razocarenje (prvi put sam bio na Madonninom nastupu), ocekivao sam mnogo vise. Gomila igraca koji se bez nekog konkretnog koncepta smenjuju na bini, skacu, boxuju, plesu... da ne davim dalje, ceo koncert sam razmisljao u sebi:

JBT koji treba biti car, izaci pred 30.000 ljudi i pevati uzivo a blage veze nemati sa pevanjem! A pri tom si na vrhu muzicke industrije!

Last edited by Color; 08-09-2008 at 02:32 PM.
Color is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2008, 03:00 PM   #22
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

^apsolutno se slazem.

@everlast il ko je vec bio pre coloUra veruj mi na rech

edit: svima nama je potrebno napushavanje kada pochnemo da dizemo nos i da se kurobecamo... to i ja radim.. to rade svi.. savrsheno normalno.. i osobe sa kojima sam jako dobar (nazalost sa vrachom se nisam formalno upoznao, da jesam shvatio bi bar on da je iz najbolje namere).. i tu i tamo nam treba neko ko ce nas vratiti na zemlju..

militantan i previshe direktan jesam, to stoji.. al shta cesh, takav sam.. svidjam se sam sebi..

poz

Last edited by HeatMan; 08-09-2008 at 03:02 PM.
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2008, 03:19 PM   #23
Hollywood
Senior Member

Hollywood's Avatar

Quote:
i jedno i drugo..
muzika mu je postala sranje jer je postala komerc. Pa je sada svima sranje. Inace da se ne lazemo kada se pojavio njegov trek prvi put, svi djejevi koje poznajem su odlepili i bili iz fazona "jbo te! neko je izmislio novi pravac hausa". A sada su svi iz fazona da je to "bulja" i svi su iz fazona da niko od njih nikada nije rekao da je benasi vrh.

I da se ne lazemo, danas bar 50% komerc haus muzike, a i jedan deo andergraund elektronske muzike ima koren od njegovog zvuka.

drugo... AKO ON DOBIJA ONAJ ZVUK IZ ONAKO SMESNOG STUDIA, u sta ja i dalje ne verujem, ONDA SVAKA MU JEBENA CAST. I svi ovde treba da se pokrijemo usima i iskazemo tezak rispekt zbog toga. Uvek me zabezekne kada neko dodje i ima neverovatno dobar kvalitet produkcije, a radi ITB i cak koristi interne cubase efekte za to.

A sada malo nesto tebi da kazem. Brte iskuliraj i svoje licne tripove zapakuj na neko drugo mesto, ali neko ti je vec to rekao ovde. Jadno zvuci kada neko kao ti proziva 2mega svetske zvezde. Licni stavovi u ukus su jedno, a ovo sto ti pricas je drugo. Ti prozivas direktno svakoga ko ne misli kao ti. Procitaj jos jednom sta si napisao.
Ja da sam moderator bih te banovao na jedno metar dana da se malo iskuliras. Jer ljudi kao ti me teraju sa ovog foruma. OK.
Hollywood is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2008, 03:21 PM   #24
Hollywood
Senior Member

Hollywood's Avatar

Quote:
militantan i previshe direktan jesam, to stoji.. al shta cesh, takav sam.. svidjam se sam sebi..
onda sedi gajbi i pravi muziku mami i tati, mojne mene smaras.

ovde.
Hollywood is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2008, 03:26 PM   #25
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

hah.. ja sam svoje mishljenje izneo, i nikoga ne teram da misli kao ja.. upravu si u potpunosti, samo malo bolje da si pogledao, video bi da dabear pokushava upravo ono shto si ti rekao..

kao shto rekoh, to shto je neko postigao uspeh ne znachi da je dobar muzichar.. to je uvek tako bilo..

a shto se mene tiche, iako volim da chujem dobar house, satisfaction (prva njegova pesma koju sam chuo) kad sam chuo rekao sam "djubre".. i uvek sam bio tog mishljenja..

shto se mixa tiche, nije problem odraditi to sa takvim setupom medjutim, mishljenja sam da shalju ipak drugima da im odrade master.. i da zato to tako hmm "analogno" zvuchi..

pozdrav
Old 08-09-2008, 03:28 PM   #26
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Hollywood View Post
onda sedi gajbi i pravi muziku mami i tati, mojne mene smaras.

ovde.
holivude holivude, kuco stara..
Old 08-09-2008, 04:54 PM   #27
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

i meni je smece, ali dobro isproducirano, mada previse kompresovano za moj ukus.
lesha is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2008, 08:59 PM   #28
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by Hollywood View Post
muzika mu je postala sranje jer je postala komerc. Pa je sada svima sranje. Inace da se ne lazemo kada se pojavio njegov trek prvi put, svi djejevi koje poznajem su odlepili i bili iz fazona "jbo te! neko je izmislio novi pravac hausa". A sada su svi iz fazona da je to "bulja" i svi su iz fazona da niko od njih nikada nije rekao da je benasi vrh.

I da se ne lazemo, danas bar 50% komerc haus muzike, a i jedan deo andergraund elektronske muzike ima koren od njegovog zvuka.

drugo... AKO ON DOBIJA ONAJ ZVUK IZ ONAKO SMESNOG STUDIA, u sta ja i dalje ne verujem, ONDA SVAKA MU JEBENA CAST. I svi ovde treba da se pokrijemo usima i iskazemo tezak rispekt zbog toga. Uvek me zabezekne kada neko dodje i ima neverovatno dobar kvalitet produkcije, a radi ITB i cak koristi interne cubase efekte za to.

A sada malo nesto tebi da kazem. Brte iskuliraj i svoje licne tripove zapakuj na neko drugo mesto, ali neko ti je vec to rekao ovde. Jadno zvuci kada neko kao ti proziva 2mega svetske zvezde. Licni stavovi u ukus su jedno, a ovo sto ti pricas je drugo. Ti prozivas direktno svakoga ko ne misli kao ti. Procitaj jos jednom sta si napisao.
Ja da sam moderator bih te banovao na jedno metar dana da se malo iskuliras. Jer ljudi kao ti me teraju sa ovog foruma. OK.

e bas lepo... malo se rasplamsao (uchmali) forum!!!

Heatman, sta da ti kazem....? Naprzen si...sve znas, ne treba niko nista da ti prica...sve si provalio. Samo napred..u pobede!
Drugo, dobra pesma i produkcija se ne meri brojem upotrebljenim kanala!

Hollywood - ProTools HD3 (nakokan sa dobrim plugovima) NIJE UOPSTE "SMESAN STUDIO" a imaju i Logic !!

E sad, neko ima sve..i plugove i outboarde i opet sve zvuci k'o k**a, a neko ima usrani PT ili Logic ....i delje..kida!!

Takodje...opste je poznato da svi pljuju po svemu kad svi to provale,,,bio to DJ, neki kafic, diskoteka, pesma,...."jao bas je sranje....od kad smo mi to prevazisli! Ijuuf!!" i te fore..

A u Benassijevoj bass liniji ima vise muzike nego sto 1000 demo snimaka ima sve skupa!!
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2008, 09:09 PM   #29
Mika Technika
Pro Member

Mika Technika's Avatar

sto se svi tako lozite na tog benasija?
Mika Technika is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2008, 09:17 PM   #30
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

ne znam za druge, ja volim zenske..
lesha is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules