|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
E to, kamerne gudace sam snimao jednom za 20 godina, a udaranje i pritisak, vole mladi, pa za njima i stari. I svaki dan mi traze.
Ne gnjavis ti nikada, sem u retkim prilikama sa Steve Jobs-om. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
MAO
|
![]()
ne tako retkim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
SuperModerator
|
![]()
ma G series rulez!! Da imam sve pare ovog sveta, opet kupio bi G seriju! ako mi bas zafali automatizacija, stavio bih pored njega euphonix system 5 i da vidis akcije
![]() ...stvar ukusa naravno, ali ipak je taj mixer legenda. ...au Slobo, pa mene isto zovu ljudi propagator Apple-a, ali ja sam naspram Vas igla u plastu sena ![]() ![]() ![]() p.s. odlicno izgleda studio! potpuno moj fazon ![]() ![]() Ali boli ga dupe, makar covek uziva. Eh da je nama ovde Sokoj i cela garda sljakala kao preko, sad bi i ja attachovao ovakvu fotku svog studija, a tek mi je 25 godina (Slowstar bi verovatno kacio svoju regatu jahti, kao i kolekciju svih automobila koji su preko 500000 eur.) ![]() ![]() ![]() pozzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Dobijem ti ja danas kovertu od Sokoja... I mrzelo me da otvaram, jer uglavnom nesto smaraju, a retko kada pare... Mada je bilo par isplata u poslednjih pola godine koje u zbiru nisu bas zanemarljive, ali ajde... odem na put, vratim se sa puta i reko "Daj da vidim sta 'oce, pa da se radi..." Kad ono... ![]() Necu govoriti sumu, ali je sve, samo ne mala ![]() ![]() Obecavam da cu to prvo uraditi kad se vrnem iz Budve ![]() Zivela autorska prava!!! ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Oggy, raduje me da si "otvorio" koverat, jeste lepse nego obicno, al' nista narocito...
I ja sam se malcice obradovao, tek da maaaalkice udobnije provedem letovanje u Grckoj, a BITCHu veliko hvala na lepim zeljama, i ja mu to zelim takodje, ali da bi se to pokrenulo sa mrtve tacke, neke ljude treba da skinemo, a bogami neke i da vratimo (mislim na SOKOJ) Ne znam koliko si upucen, ali je bilo malo "sjasi Kurta, da uzjasi Murta", namesto da se nesto ozbiljno preduzelo - vidi sta su nam uradili naprimer sa odnosom aranzmana i teksta...Osim toga Oggy, imao si i malo srece u smislu urednijih kosuljica, a to je lutrija jos uvek, a i moralo bi stosta da se menja u smislu definicije STA JE TO ARANZMAN, da ne bude da dva loopa i jedan "skinut" bass lick ili fraza vrede k'o aranzman sa 24 linije za revijski orkestar...
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Jeste Slowstare upravu si. Ali onda ce tekstopisci cija pesma ima vise reci ili ti slova da se zale, i traze vece pare. Pa ce na kraju de se tekst boduje po broju slova.I da nesirim dalje sa kompozitorima.
Pare(kako za autore tako i za izdavace i izvodjace) nepravi broj nota, slova ili instrumenata, nego hit koji se vrti, kakav god da jeste! Last edited by LACKY; 26-06-2008 at 02:27 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Malo citam ove postove i pade mi na pamet, pa da pitam; Jeli se ko od vas u praksi susretao sa recimo http://vintageking.com/Shop-New-Cate...Q/Neve-1073-CH ili http://vintageking.com/Neve-33609-J-D itd.. Kolika je razlika izmedju tih stvari kao hardvera , u odnosu na iste softverske? Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
VIP Member
|
![]()
Velika.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
E Dejo moj,
tesko je to ljudima objasniti, dok ne cuju direktno A/B komparaciju, sto se tesko izvodi, ali recimo razlika bi bila kao kad si napravio limunadu od 2-3 limuna, i poredio je sa "limonadom" od 1 kesice "limontusa" iz apoteke, onaj za zimnicu, ili recimo, uporedi jedenje Njeguskog prsuta, i gledanje u jako dobru fotografiju istoga, pa makar bilo i uz 'ladno Niksicko... Gvozdje je gvozdje (hardware) i na zalost ili na srecu, kako ko shvata, uvek ce to i ostati. Ne vazi to samo za Mic ampove ili kompresore, za mnoge mnoge uredjaje koje su pokusali da naprave u "soft" formatu.
![]() |
#30 |
VIP Member
|
![]()
Ma, covjek je pitao kakva je razlika izmedju Neve PREAMPA i softvera!
Velika, obzirom da nisam cuo da su napravili softverski preamp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi studio u izgradnji | akordeonista | Dizajn i konstrukcija studija | 11 | 14-11-2008 10:57 PM |
Novi home studio | Rade | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 10-11-2008 06:33 PM |
Novi studio | STUDIOTON | Dizajn i konstrukcija studija | 98 | 22-06-2008 03:46 PM |
Novi studio | Manley | Dizajn i konstrukcija studija | 47 | 26-03-2008 01:19 AM |