|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 |
|
MAO
|
u 6ici ima i 2ch studer master trakas. Ne secam se dal ima i u 5ici takav.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Pro Member
|
moguce je da sam ja pobrljavio
ali kad smo mi snimali predproslo leto taj je radio do jaja ili bar dobro i izgledao je kao ves masina mislim toliki sa sve postolja..... |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Pro Member
|
Petica: 24 kanala MCI JH 24, master MCI JH110
mixer MCI serija 500, Sestica: 24 kanala isto, ali ima i RADAR II 24 ch, kao i studer A80 master analogni, i mozda jos uvek SONY profi DAT ako ga nisu izbacili, ne secam se...
|
|
|
#24 |
|
Pro Member
|
sto se tice 5-ice sta ostade od onolikog studija....
samo jedna petina ostala ostalo prodali takvudu snimao sam jos u kosutnjaku ne znam koji je studio tamo su prosle godine radili u nuendu...a snimatelj je bio bajagin basista cvele ili kako se vec zove.... snimao sam i u onom ogromnom pod zemljom u radio beogradu dal 14 ...nemogu se setiti tamo sam video neke monitore visoke metar i po cini mi se i 5-ici je bilo tako nesto....ali u gluvoj sobi... i bio je neki neuman mikrofon dug skoro po metra (malo manje).... |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Moderator
|
Quote:
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Pro Member
|
Quote:
![]() Nema veze, i vi ste je chuli negde kao i mi sada |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
VIP Member
|
al ste se uzburkali !!
Trake ima, ali je skupa (US300 dolara komad, staje 20-tak min muzike), teska je kao tuch! znaci - skup transport, pa jos i carina (ako imate pravo da uvezete) itd...itd.. zasto se zamlacujete glupostima ????? a da ne pricam o konstantnoj potrebi stelovanja glava na magnetofonu, itd itd bez veze...! |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Pro Member
|
Izgleda da ljudi vole da se cimaju
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Moderator
|
Ima posla oko kalibriranja, či?čenja, premotavanja trake, servisa, ?uma, crosstalka, wow and fluttera.........ali kako zvuči bubanj snimljen na nekih 16 kanala dobrog magnetofona ala Studer ne mo?e se opisat riječima
......i onda fino prebaci? u logic i smje?ka? se......zasad to jo? uvijek nije moguče nikakvim pluginima ili tape simulatorima......
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
VIP Member
|
Quote:
To ako nadjes DOBROG bubnjara sa DOBRIM bubnjevima / kozama i cinelama, i ako je ostatak benda dobar / vredan smaranje...a da ne pricam da su dobre pesme i ako je izdavac spreman da plati sve to.. a tek kad se pretvori na 128kb mp3, zvuk ce biti do jaja !
|
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|