|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
Hvala Paki!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
U svakom slucaju, hvala SumAnuT-om na ovome! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
mod?rateur analogue
|
![]()
hvala Redroom i Akordeonista na informacijama. moracu otic to pogledat malo poblize.. imam zvijer skrivenu u wladorf microwave-u, koju preslabo koristim jer gubim vijreme na njegovom malom displeju..
kad bih nabavio odgovarajuci kontroler, vjerojatno bih kupio jos jedan microwave - da imam de facto 16 x 2wavetable oscilatora, plus 16 CEM analognih rezonantnih filtera.. NIRVANA !! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
Mislim da ti je najbolje da, ako imas od koga, uzmes i isprobas da li ti odgovara ova sprava. Meni se dirke nisu svidele pa sam zato uzeo Zero SL a njega mozes nakaciti na bilo koju drugu spravu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]()
Samo da kazem da je ovo sto je SumAnuT rekao upravo ono sto nam je trebalo!
Ovako funkcionisu svi Audio kanali ali ne znam kako da kontrolisem Volume Midi traka. Usput, na displeju Zero SL-a mi ocitava Volume vrednosti Midi traka kada ih menjam misem ali kada to pokusam njegovim slajderima - corak! Ima li neko ideju sta bi moglo biti u pitanju? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nuendo pitanje | Inovative_kg | Audio Software | 5 | 06-05-2009 07:49 PM |
Nuendo sample editor pitanje? | disco violence | Audio Software | 0 | 30-04-2009 02:32 PM |
Autotune/nuendo pitanje... | perun | Audio Software | 2 | 30-01-2009 09:45 AM |
Nuendo retard pitanje... | Goran | Audio Software | 21 | 27-01-2008 10:07 PM |
Nuendo u WaveLab pitanje | relis | Audio Software | 13 | 31-12-2006 03:27 PM |