|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
MAO
|
![]()
uzo je rakija
ljuta |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
![]()
ajde?
![]() znao sam to chovek, al nisam bio kuntao uopce.. i nemogu se setim imena instrumenta pa lupetaram... buzuki? Last edited by HeatMan; 28-05-2008 at 03:41 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Jesi siguran da si dobro poslusao? Osim onog senaestinskog prelaza nema veze jedno sa drugim. Potpuno razlicit groove. Slobodno mozes u Grcku i ove godine, samo si ruzno sanjao ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
pa poslushaj ogi...
od dela - can u see it? samo ritam brate// kako ne chujesh? kako ne vidish? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
|
![]()
Pa ako sam ti napisao nesto, sigurno nisam to uradio bezveze
![]() Sad sam opet preslusao obe pesme, misleci da sam nesto propustio. U Grckoj imas onaj neki "c" deo koji se razlikuje od ostatka gruva, ali takav ne postoji kod Timbalanda. Ostatak i jedna i druga pesma imaju isti gruv, ali medjusobno razlicit. Evo, kad sam ja izgubio 10 minuta slusajuci dva shita, izdvoj ti 5 minuta i skucaj jedan, pa skucaj drugi beat. Po jedan takt. Stavi ih jedan ispod drugog, pusti i dobices jedan veliki "flop" ![]() Nije isto. Slusas samo prelaz, a on je potpuno nebitan jer ne nosi groove.
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
[quote=Oggy;206153]
Ostatak i jedna i druga pesma imaju isti gruv, ali medjusobno razlicit. quote] ne kapiram.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
|
![]()
Pa nema sta da se ne razumemo.
Osporio sam tvoju izjavu da su Grci maznuli beat od Timbalanda, mada su sve ostalo maznuli sa drugih strana, a i Timbaland nije cvecka inace, tako da je mozda cela ova rasprava uludo trosenje vremena. Ipak, kad smo vec uleteli, ajde da bude i korisno. Skini jedan, skini drugi beat, pa ces da vidis kako minimalne razlike cine da to budu potpuno dva razlicita groova. Pomeris kick osminu ranije i dobijas potpuno drugu pricu, sto je konkretno ovde slucaj. E sad... Glupo bi bilo da i ti i ja kazemo da im Neli nije bila (ili jeste) "inspiracija", ali nekako se manirski to dijametralno razlikuje da bi i to cak bio slucaj. Grci su neka reanimirana osamdesetska ljiga, a Timbaland je klasicna trendi- govnarija. Sustina su beat-ovi. Nekada samo neki pomeren akcenat sa jakog na slab deo takta moze da promeni ceo utisak i sustinu, a obzirom da ti je to negde sfera interesovanja, trebao bi da imas malo vise analiticki pristup (pogotovo, ako nekoga "optuzis" za maznjavanje), ali nije frka, posto se to uci, a ti si mlad ![]()
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
meni i dalje isto..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |