|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Ajde ljudi, budite objektivni molim vas, narocito ti Lacky
Covek hoce sistem koji je siguran, sa dobrim grooveom, da mu se OS ne rusi, da MIDI bude tacan, da DAW ima sto je moguce vise plug/inova i virtual instrumenata, da moze i na internet bez straha, a i da bude na ISTOJ PLATFORMI kao sav ozbiljan svet. NE MORAM DA NAVODIM NI PLATFORMU, ni DAW, jel' tako? (mislim da me ne pljuju ni krivog ni duznog opet)
#23 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Govori? o Mac-u , pretpostavljam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]()
Bilo je samo pitanje trenutka...
![]() To oko midi tajminga kod logica i kod Mac-a uopste ni meni nije bilo jasno, jer meni midi radi savrseno u Nuendu, pa je objasnjenje bilo da se to odnosi na sinhronizaciju externih modula, te ako ih neces koristiti, opet nema veze, osim sto Nuendo ima neuporedivo bolji i intuitivniji audio editing od Logica.
#25 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
Prijateljski savet,
ako si vec naucio i navikao da radis u Nuendu,moj ti je savet da u njemu i nastavis,jer NIJEDAN drugi DAW ti nece pruziti bilo sta sto Nuendo vec nema! Prave ljudi sjajne muzike u raznim kantama od kompjutera i studija,a kamo li sa TAKO SOFISTICIRANIM i SJAJNIM DAW kao sto je Nuendo. Ovladao si jednim vrhunskim DAW(Nuendom)? Onda przi dalje u njemu,pravi muziku i ne gubi vreme na ucenje radu u novom DAW da bi posle nekog vremena shvatio da si isto to dobijao i u Nuendu... Pozz |
![]() |
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
Nadji neku bolju verziju Nuenda. Moja ti je preporuka da lepo, posto nemas velikih troskova po strani kupis licenciran Cubase 3 (on sad bar nije skup FULL) i beskonacno mnogo RAM memorije. Jer ako sljakas samo sa semplovima i VST syntovima memorije ti nikad nece biti dovoljno! Jer u suprotnom software ce ti uvek biti nestavilan bez obzira sta koristis i na cemu!
|
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
Hvala na odgovoru, razmi?ljam , mjerim, čitam dosta o svemu, volim mijenjati stvari. radio sam u Cubaseu , pa sam pre?ao na Nuendo, a sad mo?da Logic ili ?to već.
Ja sam pristalica konstantnog mijenjanja stvari ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]()
Na dobro se lako navici ako si iole vredan a probati sve pa onda odluciti sta za ozbiljno odabrati,takodje nije lose.Vidim da je za sada krenulo samo konstruktivno poredjenje o editingu itd.Kada smo vec konstruktivni:
To za audio editing je mozda vazilo za logic 5.5 koji obicno svi porede sa Nuendom 3 sto nije ok kada se godina proizvodnje uzme u obzir ali sto se tice rada,po meni je i to bilo o.k. ![]() ![]() Last edited by paki; 15-05-2008 at 10:17 PM. |
![]() |
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]()
@paki - puno ti hvala, ovakvi mi tekstovi i iskustva drugih muzičara jako koriste!
Ako mo?e jedno pitanje. Ukoliko se odlučim na kombinaciju Mac + Logic 8 , to će biti jedan stolni , dok bi si volio preko MidiOverLAN spojiti jo? 2-3 PC-a , da malo rasteretim Mac kad su u pitanju virtualni instrumenti i pluginovi. No po?to Logic prima samo AU , da li će to da funkcionira? Tj. da na PCjevima budu Windowsi XP sa instaliranim AU pluginovima ? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
?ta mo?e da odradi UAD-2 SOLO ? | MrHeavy | DSP forum | 15 | 22-07-2010 05:32 PM |
mo?e jedan advice | komplxx | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 22-04-2006 12:53 PM |