|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#22 |
Vibrator
|
![]()
ljudi, pa ja sam taj ftp nasao odavno, nisu ni oni ludi, sigurno bi stavili sifru da hoce..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
MCI Master
|
![]()
a da ispraznite jajca i ne brijete!!!!!
Clusteru svima im daj ukor (kruti) pred iskljucenje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
hm, hm, a kako izgleda clusterchordov tvrdi ukor?
kao tvoje sexy carape iz studija mozda, he, he ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
MCI Master
|
![]()
ako nemas gace na andromedi ko kluster, i carape ko ja ..nemozs se s nama druzit ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja imam lose carpe, kluster gace na andromedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja jos nisam vidio slike iz tvoje jazbine... ja opravdano imam lose carape ![]() Last edited by roginator; 14-05-2008 at 12:12 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
MCI Master
|
![]()
lose carape al dobar studio
![]() ![]() Last edited by roginator; 14-05-2008 at 12:13 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Potpisujem! Imam ukupno:
Vozim kola od 900 eura. Toliko su prljava i imaju udubina po sebi (takva sam kupio) da ih zovem: Indiana Jones' Car. To je svo vlasništvo koje posjedujem! Ali zato sintova...... Last edited by Don Solaris; 14-05-2008 at 09:06 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
MCI Master
|
![]()
hehhe DOn
pa niko te nije pitao da postas imovinsku karticu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ali opravdano se mozes druzit s nama ![]() jel a kada dolaze na red oberheimi OB8,OBX,OB1 kad to dolazi???? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Oberheim je odlična firma! Volio bih naravno jednoga dana imati te sve sprave. Kada ih kupim, javit ću svima. Za sada mogu svirat samo njihove slike na ekranu monitora.
Last edited by Don Solaris; 14-05-2008 at 09:12 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupio bih Roland SH 201 ili Roland Juno D | dzibg | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 15-01-2009 12:50 PM |
Manuals..... | Color | Tutorijali | 16 | 10-05-2006 01:18 AM |