|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
Samo napred Ilija, dobro ovo meni zvuci, malo mi smeta ritam na pocetku dok ne udje drum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
AUUuuuu
![]() Evo i mene! Sto se tice kritika prvo hvala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
P.S. Hvala Braca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
E a svidja li se kome devojka iz spota? Aj sad malo o njoj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]()
Pa dobro bre Ilija, majku mu staru...
Zar ti ne znas da postoji "prece" pravo?! Ne... Ti odma zensku na tender... ![]() Ne radi se to tako... ![]() Nego lepo se prvo setis svoga druga, pa ako ne uspemo da se sa njom dogovorimo za taj "kompakt CD", onda moze i na tender... ![]() Mozda odradi i za tebe neki popust... ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Senior Member
|
![]()
O devojci sve najlepse ovako javno, ona ne peva pa nema sta ni da se kritikuje, hehehehehehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
E,to je vec bolja tema! i tu su nam izgleda ukusi daleko "kompatibilniji".
![]() ali kao sto tvoj "mentor" Oggy rece,ne stavljaj sve odma' na tender,ima opakih zenskarosa na forumu..... ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
He, he, he....
![]() ![]() Namerno sam i to pitao jer devojka je veoma lepa (po mom je ukusu) ali je brale uzivo andjeo..., mnogo, mnogo lepsa uzivo pa zamislite ![]() ![]() ![]() Ali svaki brod moze da se otkaci usled vremenskih nepogoda... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]()
Ilija nisam mogao da izdrzim.Sorry Uvek kad vidim tvoje mesto boravka ja ti pozavidim.Usao bi direktno u fabriku kad je ovakva vrucina na tvom mestu i popio bi sav JELENNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.Sad ih cimni da ti budu sponzori za sledeci spot mogu da plate i u pivuuuuu.Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Druze moj od njih nema nista sto se tice saradnje za spot ![]() Ali to ne znaci da ja ne popijem koje toceno na bazenima pre plivanja, posle plivanja, pa onda pre tenisa, pa posle.... i onda uvece, pa posle i ne brojimo... ![]() Pozivam te da dodjes da popijemo koju turu ![]() ![]() Pozzzz ![]() http://www.ilijailic.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moje prve 6 M3 Kombinacije: | Nedim | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 17-10-2009 06:58 AM |
Moje Balkanske stvari / My Balkan Things | Konzilium | Promocija radova | 0 | 15-03-2009 11:07 AM |
Mixtape Moje Grupe Za Free Download | Jan | Promocija radova | 16 | 24-08-2008 04:11 AM |
Evo nesto iz moje produkcije | Manley | Promocija radova | 12 | 21-04-2007 12:25 PM |