| 
 | |||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  14-05-2008, 12:27 PM | #21 | 
| Senior Member Join Date: Mar 2006 
				 |  Re: Evo nesto moje 

Samo napred Ilija, dobro ovo meni zvuci, malo mi smeta ritam na pocetku dok ne udje drum
		 | 
|   |   | 
|  17-05-2008, 01:27 AM | #22 | 
| Member Join Date: May 2008 Location: Novi Sad 

AUUuuuu  Evo i mene! Sto se tice kritika prvo hvala  , sto se tice trilera tipa grand  mislim da to nije bas tako druze, po toj logici Oliver Dragojevic je grandovac i jos mnogi... Licno mislim da sam to ja, i moj fazon pevanja, a svako peva drugacije ( bar bi trebalo ) a ja onako kako osecam  Sto se tice reverba Ognjen je u potpunosti u pravu sto je rekao, jer ja ne podnosim kad ga ima puno, ja cak na live nastupima imam samo malo vise srednjih, a reverba isto kao na snimku  Jednostavno volim da pevam i ne volim da mi smetaju ni efekti ni instrumenti, ni live a ni na snimku  Ali naravno opet stvar je ukusa ko zna mozda i ja jednom tako budem hteo, nikad se ne zna! Pozzzz | 
|   |   | 
|  17-05-2008, 01:28 AM | #23 | 

P.S. Hvala Braca   | 
|   |   | 
|  17-05-2008, 01:33 AM | #24 | 

E a svidja li se kome devojka iz spota? Aj sad malo o njoj   | 
|   |   | 
|  17-05-2008, 02:17 AM | #25 | 
| Moderator Join Date: Nov 2004 

Pa dobro bre Ilija, majku mu staru... Zar ti ne znas da postoji "prece" pravo?! Ne... Ti odma zensku na tender...  Ne radi se to tako...  Nego lepo se prvo setis svoga druga, pa ako ne uspemo da se sa njom dogovorimo za taj "kompakt CD", onda moze i na tender...  Mozda odradi i za tebe neki popust...    
				__________________  "Ne znam sta se desava, imam strah od pletenja..." http://www.sunflower-fest.com/ | 
|   |   | 
|  17-05-2008, 03:38 PM | #26 | 
| Senior Member Join Date: Mar 2006 

O devojci sve najlepse ovako javno, ona ne peva pa nema sta ni da se kritikuje, hehehehehehe
		 | 
|   |   | 
|  17-05-2008, 08:42 PM | #27 | 
| Senior Member Join Date: Nov 2006 Location: Belgrade,Mogadish,Kinshasa 

E,to je vec bolja tema! i tu su nam izgleda ukusi daleko "kompatibilniji".   ali kao sto tvoj "mentor" Oggy rece,ne stavljaj sve odma' na tender,ima opakih zenskarosa na forumu.....   pozdrav | 
|   |   | 
|  18-05-2008, 01:30 AM | #28 | 

He, he, he....  Vidi ti Ogija mog  Namerno sam i to pitao jer devojka je veoma lepa (po mom je ukusu) ali je brale uzivo andjeo..., mnogo, mnogo lepsa uzivo pa zamislite  Nikad nije bila ni u kakvom spotu a ima ponuda milione, ja uleteo i eto  A ovi moji snimatelji i kamermani su je svi od reda muvali, bilo mi ih zao  jer ima decka... Ali svaki brod moze da se otkaci usled vremenskih nepogoda...   | 
|   |   | 
|  22-05-2008, 04:02 PM | #29 | 
| Banned Join Date: May 2007 Location: Bg 

Ilija nisam mogao da izdrzim.Sorry Uvek kad vidim tvoje mesto boravka ja ti pozavidim.Usao bi direktno u fabriku kad je ovakva vrucina na tvom mestu i popio bi sav JELENNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.Sad ih cimni da ti budu sponzori za sledeci spot mogu da plate i u pivuuuuu.Pozz
		 | 
|   |   | 
|  23-05-2008, 12:23 PM | #30 | |
				 |  Re: Evo nesto moje Quote: 
   Druze moj od njih nema nista sto se tice saradnje za spot   Ali to ne znaci da ja ne popijem koje toceno na bazenima pre plivanja, posle plivanja, pa onda pre tenisa, pa posle.... i onda uvece, pa posle i ne brojimo...   Pozivam te da dodjes da popijemo koju turu  Zanimljiv je komentar ljudi koji dodju u Apatin pa kad ih povedem u nocno ludilo obicno kazu: ,,Al vi ovde pijete,,   Pozzzz   http://www.ilijailic.com | |
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Moje prve 6 M3 Kombinacije: | Nedim | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 17-10-2009 07:58 AM | 
| Moje Balkanske stvari / My Balkan Things | Konzilium | Promocija radova | 0 | 15-03-2009 12:07 PM | 
| Mixtape Moje Grupe Za Free Download | Jan | Promocija radova | 16 | 24-08-2008 05:11 AM | 
| Evo nesto iz moje produkcije | Manley | Promocija radova | 12 | 21-04-2007 01:25 PM |