|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Member
|
![]() Quote:
pita covek za cifru od 500 e sta se preporucuje.....a ti ode u top ponudu.. onda si mogai i dell i sony da pomenes jer je to ustvari vrh takodje.. @alavuk/ ja bi isao na intel cd ili c2duo...jer danas je steta a ne iskoristiti takve sjane cpu-e... ,a u toj klasi bi cekirao msi...imaju dosta , best baj modela , po kriterijumu, performanse/cena..
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
Ja sam planirao ubrzo uzeti laptop za svirke, da sa njega sviram soft. sintove. Moze li se napraviti neka stabilna kongiguracija, koju zvucnu da uzmem?
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Zavisi koliko para si spreman da das, ja sam uzeo express card za moj RME multiface sto je otprilike nesto najbolje sto mozes gurnuti u lap top a da kosta manje od 1000e. E a ako pricamo o nekim jeftinijim kartama onda M-audio opravdava pare zbog kvaliteta i pouzdanosti npr, FW 410 model
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
pa tako nesto sam i mislio , steta sto je dajrekt prodao svoj , verujem da je ono bila zlo masina
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Vidim, niko nije uzeo u razmatranje verovatno najpouzdaniju, ako ne vec i najbrzu masinu, a to je stara dobra "jabucica" pod nazivom MacBook, ili jos bolje Mac Book Pro, to radi stabilno, nema kraseva, nema virusa (ne j..e ih uopste)
Nikada ne pada OS (Tigar, za Leopard je prerano, bar ja mislim tako) "upuca" se LOGIC, koji je jako jeftin, a verovatno ga ima i u verziji "try before".... a u istome postoji skoro SVE sto je potrebno profi DJ-u. Video nastup jednog od te "fele" u Parizu, igrom slucaja, covek bukvalno "razvalio", cak sam i ja poceo da mrdam. Ne znam, mozda lupam gluposti, ali licno posedujem jedan MB, i NIKADA me nije izneverio, mada doduse ne nastupam "zivo" kao D.J.
![]() |
#26 |
MAO
|
![]()
religija nam brani da razmisljamo, a kamoli da kupujemo MacOve, sorry
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
rado bi uzeo jabucicu ali je i dalje pc pristupacan mom kratkom dzepu ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Resenje je masina u rack kucistu i neki tft (i kufer za tft pa da ga lakse pakujes i nosas sa sobom)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
ta opcija je u igri , imam neko kuciste malo ... cim nadjem vremena da to isprobam bice kool
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EVENT Opal - jako hrabar nastup! | Tiki the Boyler | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 10-09-2010 03:44 PM |