|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam zasto mi ne stize, porucio 2 komada, ima vise od 2 meseca, i "isporucioc" se ne javlja....
Navodno ima i lista cekanja, kako kazu po nekim USA forumima
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
@dogmeat: skines u pdf-u manual za obe sprave, dobro procitas sta i kako, odes na youtube, cujes sta mogu, al to nije sve, jer kad uzmes onda mogu jos vise
![]() evo jedan snimak korga: http://www.youtube.com/watch?v=eFwVC...eature=related i jedan blofeld-a: http://www.youtube.com/watch?v=Xyabb-8iWjI odluci se sam, nemoj da ti mi govorimo, kasnije ce neko od nas biti kriv ako nisi doneo pravu odluku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
hejh!
hvala na odgovorima, slusao sam na youtube-u i jedan i drugi sint i sigurno da ne bih nikoga drugog krivio za pamet sopstvenog izbora. ipak sam se na kraju odlucio za microkorga, prvenstveno znajuci ko ce ga na kraju krajeva primarno koristiti i za koju svrhu je namenjen, uostalom blofeld ostaje kao neka buduca opcija, ukoliko ne skupim pare za virusa ili nekog nord-a. hvala enivej momci na trudu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
moze i 32 tj 24 parametara ako imas bcr naprimer ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Vibrator
|
![]()
naravno, uz eksterni kontroler sve moze..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc pri odabiru mikrofona | rastamankg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 15-02-2009 12:16 AM |
Vasa top 3+ dream sinta.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 50 | 10-11-2007 01:43 PM |
konstrukcija sinta ... | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 06-09-2006 07:19 PM |