|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Kod PMC mozes da racunas na njihov zvuk i reputaciju samo od 5000 eura stereo par pa na dalje, za 5.1 samo sabirash i dobijash cifru, sve ostalo ne vredi tih para sto se tice PMC.
Oko crkavanja BlueSky visokotonaca nisam cuo nista, ljudi koji ih koriste po prilicno ih pendrece i do sada nisu imali nikakve primedbe. Tacno , jeste stvar navike i ukusa, samo ih ipak ne bi toliko ocrnio, jer mislim da danas nema loseg zvucnika ![]() Sto se Genelc-a tice mislim da bio dobio odlican sistem.
#22 |
Junior Member
|
![]()
Pojavio se jo? jedan igrač u top 5, a to je JBL 6328 5.1.
Koliko vidim sa raznih foruma ljudi su prezadovoljni a kod njih mi se sviđa to ?to imaju snage koliko voli?. Sad sam tra?io cijenu u jednom dućanu u HR za Genelece i JBL-e i za ne povjerovati ali JBL su dosta skuplji ![]() Koliko ja znam ti JBL-i bi trebali biti super povoljni u odnosu na Genelece. Ne znam sad ko tu koga............ ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
te genelece bih ja zaobilazio u velikom luku, umaraju mnogo i slab mi je srednji opseg...
pokusaj sa EMESom...ja sam vec par dana vlasnik BLUE HR i to razbija kako radi...poredio sam ih sa s3a adamom i mnogo su bolje radili u svakom pogledu. |
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Kao ?to mo?emo vidjeti izbor zvučnika je stvar ukusa.
Pa ću i ja shodno tome prvo poslu?ati one zvučnike koji ulaze u u?i izbor ?to cijenom, ?to kvalitetom, ?to reputacijom, i odlučiti na osnovu toga. PMC sam eliminirao jer su stvarno minijaturni, Bluesky jer su sad već stari model, Emes jer nitko od mojih klijenata nije čuo za njih, niti će u skoroj budućnosti čuti za njih, Dynaudio jer jednostavno ne volim taj zvuk. Ostali su Geneleci i JBL-i. Geneleci jer su čudo tehnike, mogu se prilagodit bilo čemu. jer su industrijski standard i ime, jer znam ?to mogu očekivati, a JBL jer su velike i sna?ne kutije, jer ih ljudi ne mogu dovoljno nahvaliti i jer su THX3 approved ?to kod mojih klijenata također igra ulogu. Javit ću ?to sam uzeo, hvala svima |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
blago tebi kada kupujes zvucnike koji su "ime"
a genelec ima samo ime i nista vise uglavnom sretno |
![]() |
![]() |
#26 |
MAO
|
![]()
ja sam se par puta tako gadno proveo pokusavajuci da mixam na genelec 1032A, al opet imao solidne rezultate sa 8030, dok mi se 8020 ne svidjaju. Pa sad...
|
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
A opaska da Genelec ima samo ime i ni?ta vi?e je u najmanju ruku smije?na. A najbolje mi je kad postavi? pitanje ljudima i tra?i? savjet, a oni se postave kao veliki autoriteti bez da imaju pojma s kim uopće razgovaraju. I onda su jo? uvrijeđeni ?to nisam odmah oti?ao u dućan i kupio njihovu preporuku. Dajte ljudi malo odrastite |
|
![]() |
![]() |
#30 |
MAO
|
![]()
pa cinjenica je da se ovde ne gleda u pasulj ko je ko, ali se po nacinu razmisljanja da skontati stosta, bez obzira da dosadasnje rezultate.
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi Lexicon rack efekat PCM96 Surround | dejankuki | DSP forum | 1 | 20-06-2009 03:13 PM |
X-FI Surround, USB 2.0 | banana87 | Computer Hardware | 0 | 16-03-2009 04:42 PM |
monitoring.. | MHz | Slobodan Marković | 11 | 22-08-2007 12:02 PM |
monitoring | fapro | Monitoring | 8 | 29-08-2004 06:35 PM |