|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
E bas sad.... spider i proel isto. Meni je Spiderpro stvarno super po stabilnosni i fleksibilnosti, ali mi nije bas pod ruku, tacnije klavijature mi nisu pod ruku. Posto stojim na svirkama, a imam preko 190cm, gornja klavijatura mi je malo niska. A nije mi pretezak, do gepeka i nazad
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]()
Ja za svirke koristim jednog Rolanda i jednog Korga, dakle ukupna te?ina ne?to manje od 20 kila. Kupi san Spidera Pro prije par dana i ODLIČAN je. Stabilan je i dobro izgleda. Za njega san uze i torbu pa mi ni transport nije problem...
Rampa zauzima puno mista i komplicirana je za sastavljanje, X stalak se ljulja, ULTIMATE na jednu nogu mi je prenizak, a PROEL na jednu nogu ima one odvratne vijke koji su mi na kraju pukli. Eto!
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
Do sad sam promenio stosta od stalaka, od X-a, preko Ultimate-a i Proela...
Ubedljivo najstabilnija mi je rampa, ali mi se malo smucilo da je montiram i demontiram, tako da ako imam stalnu gazu, namestim je i stoji mi tamo gde sviram. A V-Stand od kako mi stoji u gepeku (spreman za tezge), namontira se brze nego sto se upali mobilni, a spakuje se na manji prostor od bilo kog drugog stalka. Nisam primetio da mu nesto fali u "stajacem" polozaju!
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Da iskoristim stari post.
Ima li ko preporuku za dobar X stalak. Ne nosim ga nigde, treba mi za kucu, da bude stabilan i po mogucstvu za 2 klavijature. Da li je vakum sistem ok ili za izbegavanje ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Aleksandre,
Meni se iskreno najvise dopao ovaj http://www.dv247.com/assets/products/83054_l.jpg Proel stalak. Na njemu drzim Motifa 6, i drzao sam gore Bloefelda, dok ga nisam prodao. Proveri samo da li ti odgovara polozaj gornje klavijature. Ne znam da li mozda pricas o vecem sintu,sa klavirskim dirkama, ali trebalo bi da ga nosi. Nije klasican X, vise je kao sto, ali meni se odlicno pokazao za kucu. Ne znam kakav je za akanje u liveu, jer tu koristim drugi stalak. Pozdravljam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Junior Member
|
![]()
Darkstar hvala za info.
Razmotricu i njega mada mi na prvi pogled izgleda 'preopsirno' za moj prostor koji se stalno smanjuje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
Moze da se podesava nagib gornje klavijature! Inace, ovaj stalak je ubedljivo najstabilniji stalak za sedece svirace. Pogotovo ako sviras Stage Piano pa jos gore imas neku tezu klavijaturu. Sto se tice mesta, nista manje ti nece zauzeti obican X stalak. Imam takav stalak, koristio sam ga za Stage Piano a otkad sam ga prodao stalak stoji i ne koristim ga. Mozda bih ga i prodavao, ako si zainteresovan javi se.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Junior Member
|
![]()
Vec imam rampu i uz nju mi treba nesto sto se lako sklopi i skloni po potrebi.
Proel ima jedan zgodan X kod koga se raspon-naginb fiksira meni nepoznatim 'vakum' sistemom. Koliko je takav sistem dobar ? Ako je neko imao tako nesto, da li je zadovoljan ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Aleksandre, samo da znas, kad kazem za ovaj proel da je ok, kako bih ti rekao, on je najmanje zlo koje sam kod nas nasao
![]() A mozes li blize objasniti sta podrazumevas pod "vakum" sistemom ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]()
Negde sam procitao da se tako zove, izgleda otprilike kao teniska loptica na mestu ukrstanja nogu. Sa prednje strane ima kao rucicu kojom se zglob otpusta i steze.
Moracu da odem do Mitrosa cim se ovaj sneg malo otopi, da vidim licno. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|