|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]() 737 svakako ![]() Ali me interesuje koliko kosta m5 u hr.... Nesto mi je cudno da joemeek i on priblizno kostaju
![]() |
#22 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
E tako vec moze
![]()
![]() |
#24 |
mod?rateur analogue
|
![]()
kad smo vec kod avalona, dali je netko snimao bass, gitaru ili klavijature sa njihovim D.I./Preampom Avalon U5 ??
jedno vrijeme sam strasno pikirao na to, medjutim cjenovno je malo ispod jednog solidnog preampa za API500, koji sigurno dolazi na red kad tad. a jedan 512 ipak mogu iskoristiti i za instrumente ali i za mikrofon. pa me zanima jel U5 dobar, jako dobar ili zaista fenomenalan kao sto neki trube ?? mogu dobiti par sa rack opcijom za nekih soma dolara.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Modifikacija Avalon 737sp | RNT | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 30 | 14-07-2008 10:27 AM |
Pomagajte Drugovi...!!! AVALON vs UA | djzolika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 16-01-2008 12:38 PM |
Avalon - Behringer | kran | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 24-02-2006 06:29 PM |
Avalon M5 ?!? | Patalo | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 19-11-2005 09:56 AM |