|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
znam ja za sve to.. i normalno je da si opushteniji kad je veca kinta u opticaju..
btw, ponk je tvoj pulen? to nisam znao.. ![]() ![]() shto se marka tiche, na koji nachin ozbiljnije? ![]() ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A Marka ces cuti. Izlazi pod imenom MAROKO. Spustio je loptu, teme su "romanticnije", beatovi tvrdi i moderni, ali je generalno vrlo sofisticirano sve. Vokale pevaju momci iz 5. Elementa, tako da je sve dosta mekse (vokalno), i ne pucamo na PRODAJU na prvom mestu. Stvarno. Kada smo pucali 2001. sa NNZ i 2003. sa SEXom, tirazi su bili astronomski. Ne za "rep", vec za Srbiju. Sada nas to ne zanima... Samo da lepo teche i dobro udara! Pozdrav! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Moderator
|
![]() Quote:
btw, ne reche mi koje mi pojachalo preporuchujesh? ![]() ![]() @paki: imash mail.. Last edited by HeatMan; 11-03-2008 at 01:27 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pazi, neko je ovde prodavao jednu ozbiljnu YAMAHU. Ne znam da li je bas P2020 ili 2200, ali je bila malo jaca cena. Obori to i imaces ozbiljno, snazno i neutralno pojacalo! Mislim da je prodavac bio Master29, nisam siguran, prelistaj opet sekciju oglasa. Ajd! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Nadjoh ga...
http://www.rumski.com/forum/showthre...amaha+pojacalo Odmah to zabodi ako je u dobrom stanju i resio si problem. cena 400 evra. Ja bih ponudio 350, a za 50 bih mene odveo na rucak! Hahaha. Uzivaj! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Jos nesto, postoji jedan jaci model Yamahe, to je stvarno zivotinja, ali ovde ga neces naci! Pazari ovo, neces se zajebati. Ja imam Yamahu A100a na gajbi i pojacalo stvarno izuva. Gura 15" monitore koji mi stoje u dnevnoj sobi bez problema. A samo je half rack, i nekoliko puta slabija od ove koju prodaje Master29.
Odoh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
|
![]()
u hvala ti mnogo! sad cu da vidim sa njim... i vodim te na ruchak obavezno! i u zoloshki vrt i bioskop ako hocesh!
![]() hvala puno Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Bezi od Alesisa .....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
bezi od alesisa i potrazi hafler p3000...ja sam imao tu kombinaciju i stvarno je odlicna
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji mobile recorder uzeti? | goran ns | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 24-11-2008 09:58 PM |
Koji od jeftinijih monitora uzeti? | alen | Monitoring | 29 | 01-10-2006 04:01 AM |
Koji monitor??? | TOSHO | Monitoring | 10 | 01-06-2006 10:58 AM |
Koji monitor-nema svadje, kupljen! | Nemania | Monitoring | 31 | 16-12-2005 06:35 AM |