|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Ma.... jedino ako je neko cackao eq na avalonu, meni je c414 sve, samo ne svetao, mada ume da zabrlja sa neugodnim sibilantima
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
tvoj trident i rode.....
alaaa ces da deessujes prijatelju moj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
I sto sad covjek da zakljuci? Svjetlo-Tamno-Svjetlo-Tamno-Svjetlo-Svjetlo-Tamno-Tamno-Svjetlo
![]()
![]() |
#24 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]() e, tek sam sad video post.Pa kod mene je glavna kvaka u setovanju attack-a i release-a, da sad ne bih pricao od koje startne tacke krecem sa attack-om i releasom jer bi me neki napali ovde kako gresim, najbolje bi bilo da okacim parche nekog snimka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
Jedan moj dobar prijatelj inace vrhunski producent iz sarajeva stavi eq prije deesera digne ssss frequenciju 5-6 db i onda tek ukljuci deeser,tako da deeser djeluje ISKLJUCIVO na sibilante i to dosta prirodno.Probao sam i fora je fenomenalna.Vjerovatno ste to znali ali barem neki neznalci kao ja nek procitaju.
![]() ![]()
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
hmmmmm .... probacu , ali mi kao ideja zvuci lose .... s' obzirom da je deeser u stvari kompresor na odredjenoj frekvenciji , on deluje samo kada se pojavi ta frekvencija i komprimuje je ... Ekvilajzer je konstantan u vremenu i onda kad deeser ne radi ti jednostavno imas + 5-6 db na 5 - 6 Khz ..... sto je po meni lose ..... Ali sto kazes .... ajd' da se proba , mada mi kao ideja zvuci lose ..... Pozdrav P.S. osim ako ne koristi SC kompresor ... tj digne tu frekvenciju koja pali kompresor ... ali to je onda isto kao i deeser , samo koristi ( verovatno ) kvalitetniji kompresor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
Pa u principu jeste neka vrsta sidechaina eq+deeser,ali nije na 5-6 khz ,koliko sam uspio vidjeti sibilanti (zenski) a i ja uglavnom (90%) radim zenske vokale su na 9khz.
![]() |
#29 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#30 |
Ivan Lekic
|
![]()
ja sa k2 u vezi sa avalonom m5 nemam problema .. niti koristim deeser ..
offe .. sacekaj amethyst .. imam strasno dobar osecaj oko tog mica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rode NT5 ili... | akordeonista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 36 | 17-05-2009 09:14 PM |
rode ntk | koca | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 12-03-2009 04:31 PM |