|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
Ja,samo da ulovim josh jedan post....Dobro ce doci...Hihihihihihi
![]() Aj,prijatno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
Slazem se sa zeljom moderatora i administratora da sprece uclanjivanje ljudi na forum sa ciljem da se na istom oglase, jer kao sto je vec receno: Ne postoji bolje mesto da se oglasi kupovina, prodaja ili razmena opreme, bas zbog cinjenice da se ovde okupljaju ljudi koje bi takva oprema mogla da interesuje. Do sada sam uspesno koristio male oglase i za prodaju i za kupovinu, a nadam se da ce tako biti i u buduce.
Jedino cega se bojim je da ce neki od forumasa posegnuti za bespotrebnim postovanjem da bi nakupili bonus od 100 poruka i time bespotrebno opterecivati site. Moze se desiti da neke spravice zbog ogranicenja ostanu van oglasnika i bez novog vlasnika kome bi bile od koristi. Molio bih moderatore kada obrisu neki post ili zatvore thread da to i obrazloze. Hvala na razumevanju i pozz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Takodje treba obratiti paznju da malo ko procita pravilnik pre no pokusa da da oglas, te ce sigurno biti i onih koji ce se uclaniti da bi dali oglas a tek kasnije saznati da na to nemaju pravo.....
moze se desiti da ce biti novih clanova koji nemaju ni jedan post!! pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
E ne znam ljudi....
Sto bi bio problem ako neko ko se bavi ovim poslom vec u svom prvom postu oglasi odredjenu spravu i samim tim pomogne meni, oggy-ju, arthuru ili bilo kojem clanu foruma da kupi odredjenu spravu koja mu potencijalno treba? To 'samo' znaci da ovaj forum postaje svojevrsna institucija u regionu i tu ne vidim NISTA LOSE! Naprotiv..... A ima i bice svakojakih ljudi sa jednim ili 3000 postova, na ovom ili bilo kojem drugom forumu na worldwidewebu. Tu se vec slabo sta moze..... Ili da otvorimo vaspitni podforum? Jaslice za nove clanove... ![]()
![]() |
#27 |
MAO
|
![]()
pa jebemu misha, nije ovo jedino mesto gde se nesto moze kupiti majku mu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Haha.. Tvoje ime sam stavio u grnjem postu slucajno kao primjer.
![]() ![]() Ma naravno da nije jedino, ali nije ni lose ni za nas clanove, a ni za sam forum valjda da ljudi preko njega mogu da nadju kakav komad opreme... Ja sam eto uzeo par spravica preko ljudi sa ovog foruma, bez cimanja i zahvalan sam forumu na tome. Samo to ocu da kazem ![]()
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
Upravo zbog toga se i pribegava ovim merama. Jos uvek nismo nasli idealno resenje, ali radimo na tome da upravo svi budemo zadovoljni, a da clanovi foruma koji mu i doprinose svojim ucescem, mogu da prodaju neku svoju spravu, a ne da im postovi budu istog dana "proterani" na sedmu stranu foruma od trgovaca, koji samo zbog toga forum i posecuju.
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
Ma ok... Tek sad kapiram o cemu konkretno pricas..
Mada, meni licno nije frka da kao clan koji skoro svaki dan 'bukvalno' svrati bar na 5 min, kliknem na today's posts i procitam tredove koji me interesuju, na kojoj god strani oni bili. Eto...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mali oglasi | vly | Predlozi i sugestije | 9 | 08-04-2008 06:11 PM |