|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
Hehehe...
Ja nemam pojma koji, ako mislis bas na samu verziju. Imam i 5 i 6 instaliran istovremeno i jedino je sranje (i to od kada sam instalirao 6) to sto kada koristim u jednoj pesmi 5, pa u drugoj 6 (ili obratno), onda mu treba jako dugo da iskenira folder gde su impulsi (a ima ih bruka mnogo...). Inace sve ostalo je ok. Meni, od kada sam instalirao Mercury bundle, recimo, na samom dizanju Nuenda prijavljuje da nema Waves plugova. Onda ja kazem "ok" i njih, naravno ima posle. Verovatno moram tamo da izmenadzerisem plugove, ali vec mesecima sam u "bitnim poslovima, ne diraj nista dok jos samo ovo ne zavrsim", tako da sacekam na dizanju ono jedno "dleng", kliknem "ok" i teram dalje... Tako isto i Windovs nisam reinstalirao vec 5 godina... ![]() A tusiram se, majke mi, svaki dan, uprkos svemu... ![]()
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Imas sad mercury 1.01., koji obuhvata sve (platinum , SSL, V, Api....) i zgodan je, cela instalacija gotova za minut
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nuendo | Tolerancija | Audio Software | 19 | 08-02-2008 07:12 PM |
Nuendo 2.0 | dr.Ru | Audio Software | 38 | 25-09-2003 05:08 PM |