|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]()
E, vala bratski, stvarno bih volio da organizujemo taj moj susret sa MPC - om...i ako primjetim razliku bilo kakvu ozbiljnu razliku- pošteno ću priznati da sam ja bio u zabludi...donijećemo setove...nije bitno čije ni koje i najbolje bi bilo kad bi mogli u isto vrijeme da ih pustimo kroz oboje! Pa ako razlike bude - onda ćemo vala tražiti gdje se krije, jer meni priča o konverterima nešto ne pije vodu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Vazi!
Vjeruj mi da sam i ja imao isti stav kao ti! Ozbiljno... Sve bolje lezi zajedno i finije gruva... Uopste ne znam od cega potice razlika, niti zalazim u to... Ja sam jedan od onih koji ne zna da drzi lemilicu ![]()
![]() |
#23 |
Banned
|
![]()
Ja se taman danima kanim da podjem u PG da nosim jednu gitaru da mi se popravi, tako kad napokon odlucim da idem - nazvaci te par dana prije da se dogovorimo kad bi to moglo - taman da obavim oboje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Eto tako
![]()
![]() |
#25 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@Vrac
Kakva 12bit kompresija na izlazima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]()
eto!
Za sad još uvijek mislim da vrhunski hip hop bubnjevi leže u ekstra, ekstra pažljivom izboru semplova , odnosa izmedju njih i tvikovanja istih - za šta je naravno potrebno odgovarajuće slušanje tj. monitorig...al eto vidjećemo, nadam se uskoro... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Oooo, da! Koristio mpc, pc, mac, atari ili sto god!
![]() |
![]() |
#29 |
Senior Member
|
![]()
jedino sto definitivno ne moze da se poredi tj. ja jos takav plugin nisam nasao na kompu je MPCev bitkrasher.
A ta prica da je komp bolji od mpc i da moze sve isto ko na mpc se skroz slazem. Moze da se dobije isti zvuk i bolji, fruti je stvarno postao opasna alatka, slusao sam neke nove bitove sa frutija i zapanjio sam se kako dobro zvuce. Imaju taj gruv definitivno. Ali opet... sednes za spravu i kao da si seo u vremeplov, ode 6sati, a da ni ne primetis. MPC je keva ![]() ![]() ako neko hoce da provlaci bitove kroz moj mpc samo nek se javi. Mada slabo imam vremena, ali bi voleo da jos neko to preslusa, da ne budem samo ja lud i Rhino ![]()
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
problem sa eqium / roger nichols uniquel-izer | Arthur | Audio Software | 6 | 24-03-2009 06:13 PM |
novi LINN Drum II | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 19-01-2008 09:57 AM |