|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Ma i nalog.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]()
Ovo je samo dokaz da je UAD najbolja platforma i jasan pobednik u borbi titana (iliti DSP proizvodjaca).
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Ma samo karticu, neka je nalozhi sam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@Google : SKAPIRAO SAM DA HOCES UADA MATORI,ALI NECU SA TOBOM DA GA KUPIM ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Nadam se da vise necu vidjati private od tebe.
@Pure : ajd molim te odgovori mi sta ti mislis o best buy,ako treba na privatnom,jer ako pogledas ovaj citav razgovor skapiraces da ne mogu da saznam malo vise o uadu,a da me ne smaraju njih trojica na privatnom da li hocu da ga kupim sa njima. ZNACI : NECU DA KUPIM UAD NI SA KIM SA OVOG FORUMA TRENUTNO KUPICU GA SAM AKO GA BUDEM ZELEO,I NE ZANIMA ME DA LI CU TAKO DA IZGUBIM NOVAC.MOJ NOVAC - MOJA STVAR.HVALA. I ako Pure moze da mi odgovori ![]() Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() ja cu da ti kazem sa svog stanovista (posto si naveo da hoces specificno moje misljenje)...prvo sam imao studio pak (jednu karticu znaci) i u periodu od mozda 2 godine (UAD-a sam znaci uzeo 2005 sam polako kupovao plugove... evo ti neko skraceno misljenje o plugovima koje sam kupovao pa formiraj od toga sta da kupis... studio pak obavezno uzmi za pocetak (znaci sve ovo pricam sa premisom da imas pulter pro, cambridge i sve to)... precision limiter - nema potrebe sada ga kupovati...njega sam do pre mozda 6 meseci iskljucivo koristio, ali ga sada sonnox limiter zamenjuje (i transparentniji je) precision eq - dobar transparentan eq, mozes preziveti bez njega precision multiband - obavezno...mozda i prva stvar koju treba da kupis posle pak-a...samo posveti mu se malo pre nego sto ga odbacis (ja sam ga najbolje "naucio" kada sam radio na nekom remasterizovanju, cuda cini)... dimension d - probaj, nije los, ali VEOMA specificna stvar space echo - ako trazis takav zvuk, ovo je "the" plugin... neve 33609 - u startu mi se svideo mada moram da priznam da ga nesto i ne koristim neve 1073 - odlican...njega bih prvog uzeo od neve-ova... neve 1081 - hmm.......ne znam, uzmi ako bas hoces da kompletiras neve pricu....probaj demo najbolje... la-3a - prilicno specifican...varijacija na la-2a temu...mada (meni) za nijansu ima siru primenu... ergo, moj predlog za pocetak studio pak + multiband + neve 1073... ako je to mnogo izbaci ove dodatne plugove...ako je i dalje, onda vidi mozda da uzmes flexi-pak mada ne znam koliko je to isplativo... ako sam ti pomogao, super....ako ne reci...mogu ja da gusim jos ![]() (samo da se ogradim da je ovo moje misljenje, tako da nemojte skakati na mene sa pricama "multiband je sranje", "ti nisi normalan", "ko jos koristi kompresore"...) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Potpuno se slazem sa Puretom ..... samo jedna razlika .... meni je dim d .... nezamenjiv .....
Ako hoces da ti korus ..... prosiri .... zvuk , a da ne cujes lfo korusa ( koji meni licno ide na k .... ) ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Mason
|
![]()
Dimension D je stvarno fenomenalan. Uvek mi stoji na sendu...
![]() |
#30 |
Ivan Lekic
|
![]()
takodje
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|