|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
mod?rateur analogue
|
![]()
isti k*rac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
MCI Master
|
![]()
s obzirom da imam kolicinu moogova....
meni rme zvuci odlicno ... ali da je skup i to je istina.... a ova nova old school varijanta je K od ovce...ko danas ima para kupit ce pravog minija ili RMe ako ga zeli za to sto on radi bolje od minija.... volim sound oba...puno se tu filozofira a iskreno neznam puno ljudi koji ga umaju i sviraju na njemu, rade soundove.... a tu pada old school..nema midi nemozes apsolutno u doba digitalije s njime nista !!! jasno mi je za minimooga on je iz 1978...a di im je bila pamet za old school...i oda koja cifra ...po mni takav old school ne vredi vise od 1200$ eto...da se i ja nadodam |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
roginator, kad smo vec kod rme poslao sam ti pm u vezi njega
ajd pa javi kad stignes poz.
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Eh da. Svirao sam Voyager OS prije tri tjedna. Jedno cca. sat vremena.
Utisci: Vidi quote iznad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
auuu al ste surovi, pa sta cemo za koju deceniju kad pocrkaju svi vintage
![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
MCI Master
|
![]()
ne se zezat
moy rme pohebe 99% tvojih zvijeri u basu,,,a sta sve moze ne mozes cuti u 2 sata...ja ga nedam nizasta!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by roginator; 20-03-2008 at 09:19 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
MCI Master
|
![]() Quote:
ALI recimo clustechord i ja imam mali vagon rezervnih CEM, SSM, Ua i ostalih tesko nalazljivih dijelova za jedno 5 decenija minimum , a onda smo mrtvi ko ga vise hebe ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Moog Voyager u Jean-Michel Jarre's Oxygene 2007 remake live setupu? | redroom | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 42 | 05-04-2008 10:55 PM |
MOOG Little Phatty | silicon science | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 46 | 12-08-2007 12:11 AM |
izasao novi MOOG sintesajzer .. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 15 | 11-04-2006 03:27 PM |