|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Taj fazon! ![]() I nemoj da trosis energiju na takve ljude, ako uvidis da neka kritika nije na mestu iskuliraj...Ljudi su ljubomorni Last edited by Jan; 13-11-2007 at 10:43 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
Sto bi rekli... extra
![]() Samo jos "skupa" produkcija (sto rece roginator) i SVE 5 Puno srece! Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
Eeva_r'n'b, vokal je extra!!! Osjecam da zivis za ovo! Bravo, samo naprijed!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
supeeer zvucis,svaka pohvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
moderator
|
![]()
Hvala ljudi puno...means a lot
![]() Navratite na spejs za kontakt ne visim ovde cesto... www.myspace.com/eevamusic |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
Uf,,super vokal...super aranzmani vokala.......sve super..
slazem se sa Evom da nije nimalo lakse to sto je na Engleskom...ali nije lakse napisati text.....ali definitivno je lakse otpevati...mozda cak i izneti emociju.... i super je to sto ti zivis za to..... ali moje(ne ljuborno misljenje) ![]() ![]() u svakom slucaju srecno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
moderator
|
![]()
Nazalost nije bas tako,vec sam pricala o tome.Nije se njima nista prenosilo sa kolena na koleno,to bi mozda tako trebalo da bude,ali nije,lol.Muzika se ne nosi u krvi vec ono sto se slusa od malih nogu utice.Stavise r&b je danas najveci klise od zanra ikad.Ja se trudim da uradim nesto drugacije,iako jos uvek nema velikih rezultata.Nije lako.
Naravno,vecina ljudi u Srbiji ima takvo misljenje kao ti.Ali nisu pogledali okolo i potvrdili svoje misljenje cinjenicama.A cinjenica je da zapravo ima jako malo taletnovanih r&b autora i tekstopisaca ne samo u Americi,vec sirom sveta.To sto ti vidis na mtv-u nisu autori i tekstopisci iako ti se tako cini.Ja sam ipak malo vise zainteresovana za taj zanr i veruj mi znam vrlo dobro gde sam na toj skali.Sto je za mojih 19 godina,i vise nego dobro. A ti ukoliko zelis da preispitas moje reci,danas nije tesko zaviriti i u underground muziku.Dovoljno je da pregledas zenske r&b izvodjace na sajtovima poput myspace i showcase,i videces otprilike o cemu ti govorim ![]() Prividno ih je mnogo. A zapravo,jako,jako malo. Poz Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ja onomad napisah jos par reci za tebe, ali bese u pogresnom thread-u, pa evo opet.. Eva, ima jos puno da radis i ucis ..za sada se samo vidi da ima potencijala. ne zaboravi, da nije dovoljno da "samo lici na ono sto oni tamo rade". kod nas , to moze nekome da izgleda kao gotov projekat, "to je to", ali nije..ima tu jos puno toga sto nedostaje.... Danas nije toliko tesko proizvesti taj "vajb" i taj sound, ali da li pesma po necemu odskace od drugih 1000000 pesama tog zanra, to je veliko pitanje. I jos nesto, ovde (u Engleskoj) SVAKI klinac na ulici repuje (a i u Americi, isto) i SVI oni zvuce manje vise ISTO KAO I TI, ako ne i bolje..(recnik i sleng im je bogatiji itd..) a i muzika je tu negde ili mozda cak bolja....ALI ne moze svako od njih da bude 50Cent ili Snoop Dog, ili ko vec... kapiras? Kad potrefis zicu kod naroda, onda se to prodaje..znaci narod voli to, identifikuje se sa necim u tvojoj muzici. To se sigurno desilo i sa VoodoPopay-em..? (iako nikad nisam slushao, vidim samo da je popularan!) Svi mi kad smo bili mladju smo slusali nesto sto niko drugi ne slusa da bi bili cool, i svi koji su slusali ono sto slusaju drugi, su bili majmuni!! Dokle god nema puno ljudi kojima se svidja tvoja muzika, sve ostaje u domenu hobija (htele ti to ili ne!) SVAKO MOZE DA BUDE UNDERGROUND! NEMOZE SVAKO DA BUDE MEGA ZVEZDA!! I ja, kad sam izdao prvi singl u Engleskoj davne 1994, sam mislio da sam glavni, da me svi gledaju na ulici, a njih bas zabole za mene i moji bednih 10.000 (prodatih) singlova!! Ako stvarno volis muziku, onda moras da volis i publiku koja voli voli tvoju muziku, a da bi te publika volela, mora da ima nesto za njih! Od toga sto te par stotina ljudi na MySpace-u pohvalilo, nema mnogo vajde!! Koliko hiljada takvih ima? Last edited by DaBear; 04-12-2007 at 09:45 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
MCI Master
|
![]()
pa djelomicno se i ne slazem s tobom Da bear...
![]() ja znam desetine puno losijih od EEve koji rulaju nasim podrucjem i ovdje su zviezde...a ono sto cujem kod EEve je puuuuno bolje i iz duse!!!!! jebiga nismo svi u UK da ima svega na cesti i zato mi je zao jer bi u tom slucaju mozda neki drugi klinci uspijeli a ne tatini sinovi s parama koji si mogu platiti mjesecno 1 album, losi vokali koji su guzicu dali za uspjeh i dinosauri zvjezde koji su KAO !!!! uzori bili mome dedi , TATI, pa bi sad trebali biti meni i mom djetetu...FUJ!!! a sto se tice toga sto je neko odavde a ne tamo na cesti...ja sam jos uvijek siguran da se dobar projekat odavde lakse proda van nego vrhunski njihov tamo!!!! DOKAZANO!!! i ne samo iz ex juge vec iz rumunjske, bugarske, madjarske... znam da si ok lika ali malo je tesko nase trziste usporedjivat iz kuta gledanjna LONDONa....( ionako ovdje svi imamo velike shanse za uspjeh....kad nam dojde EU za koju godinu mi smo na tapeti za exploataciju pa ko se prvi snajde taj ce uspijet!!!) a ono ima jos puno da uci i nauci, ali zaboravljas da kad sve naucis...nista vise nije interesantno..!!! bitna je idea ionako svaki prvenac vani ako je iz duse i dobar zvuci lose, ili dobro, kasnije ploce zvuce super ali su zato pjesme lose...jbga to je cijena uspijeha... eto ANITA je bas iskopla neku svoju staru snimku, a svi bi mi to mogli pa da cujemo koliko smo bolji bili kad se nije pazilo i znalo paziti na sound ...vec je sve u PJESMI...e to je dusa!!!! Eeva to koliko cujem ima!!! A sto se tice UNDERGROUNDA to vise nisu 80 te i 90 te ako je UNDERGROUND DOBAR vec sutra moze biti na top listama.......dosla neka druga vremena!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() samo napred Eeva i ostali novi klinci ja vas podrzavam 100% Last edited by roginator; 04-12-2007 at 10:33 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
VIP Member
|
![]()
Ništa nije izbrisano, samo premješteno u novi topic namjenjen temi koja se razvila ovdje.
Ovdje je ostatak: http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20573 |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|