|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Nije problem u semplovima bas gitare nego u neznanju kako da se oni iskoriste pravilno i zato se slazem sa Slobom. Obican General Midi bas ima da zvuci opasno u rukama iskusnog daw majstora. Ja sam radio evo duze vreme, non stop sa bas gitarom i kompresorima i ukazuju mi se prvi stidljivi rezultati. Znaci, zagrejte stolice.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
Hvala na odgovoru, iako ne znam u cemu je fora, R (old host, za starije plaginove) u svakom slucaju nije. Iskreno, ne znam nikoga kome radi na intel konfiguracijama (osim onih starijih) a evo, ja vec na par probao i nigde ne radi. Mora da imas neku specificnu konfiguraciju, ili jednostavno srece. Nista, zadrzacu i AMD pa cu da ga furam preko FX Teleporta... Pozdrav Offe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hm.... meni je radio na AMD sa nf4, pa na x2 nije, sad na 965 intel radi, kao i na centrinu (p4)...... e sad, sta je tema threada, upravo me MAjestic i zezao, ali tek od kada sam instalirao nove Wavese, sad kad sam njega sklonio, sve radi OK...
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
novi sam ovdje, al s obzirom da imam i ja problema s wavesima pitanjce.
Meni Wavse nasnima isključivo kao DIRECT X ... nikako VST jel to normalno ili nije ??? ?to je to DBF ??? I dal bi netko bio toliko dobar da mi "ustupi" noviju verziju WAVES-a ili nekih drugih PLUGINOVA ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koga interesuje literatura! | AcaHari | Tutorijali | 8 | 12-03-2009 07:35 PM |
Retro, koga zanima | alfom | Promocija radova | 2 | 07-02-2009 05:59 AM |