Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-11-2007, 01:16 PM   #21
Mogli
Stara Rumski Elita 2003.

Mogli's Avatar

Default Re: Zezaju li koga novi Wavesi...?

Nije problem u semplovima bas gitare nego u neznanju kako da se oni iskoriste pravilno i zato se slazem sa Slobom. Obican General Midi bas ima da zvuci opasno u rukama iskusnog daw majstora. Ja sam radio evo duze vreme, non stop sa bas gitarom i kompresorima i ukazuju mi se prvi stidljivi rezultati. Znaci, zagrejte stolice.
Mogli is offline   Reply With Quote
Old 13-11-2007, 04:43 PM   #22
MilTon
Member

Quote:
Originally Posted by OFF View Post
Radi iz prve, moras samo da mu precrtash ono R u plugins manageru, kao za Culture, isto...... 965, Dfi ploca c2d 6420 proc, radi, u principu
Hvala na odgovoru, iako ne znam u cemu je fora, R (old host, za starije plaginove) u svakom slucaju nije. Iskreno, ne znam nikoga kome radi na intel konfiguracijama (osim onih starijih) a evo, ja vec na par probao i nigde ne radi. Mora da imas neku specificnu konfiguraciju, ili jednostavno srece. Nista, zadrzacu i AMD pa cu da ga furam preko FX Teleporta... Pozdrav Offe.
MilTon is offline   Reply With Quote
Old 13-11-2007, 09:42 PM   #23
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Quote:
Originally Posted by MilTon View Post
Hvala na odgovoru, iako ne znam u cemu je fora, R (old host, za starije plaginove) u svakom slucaju nije. Iskreno, ne znam nikoga kome radi na intel konfiguracijama (osim onih starijih) a evo, ja vec na par probao i nigde ne radi. Mora da imas neku specificnu konfiguraciju, ili jednostavno srece. Nista, zadrzacu i AMD pa cu da ga furam preko FX Teleporta... Pozdrav Offe.

Hm.... meni je radio na AMD sa nf4, pa na x2 nije, sad na 965 intel radi, kao i na centrinu (p4)...... e sad, sta je tema threada, upravo me MAjestic i zezao, ali tek od kada sam instalirao nove Wavese, sad kad sam njega sklonio, sve radi OK...
Old 17-12-2007, 08:02 AM   #24
try
Junior Member

novi sam ovdje, al s obzirom da imam i ja problema s wavesima pitanjce.

Meni Wavse nasnima isključivo kao DIRECT X ... nikako VST jel to normalno ili nije ???

?to je to DBF ???

I dal bi netko bio toliko dobar da mi "ustupi" noviju verziju WAVES-a ili nekih drugih PLUGINOVA ???
try is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules