|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam morao da odem na slavu iz napred opisane kafane, ali sad definitivno osecam odgovornost jer su se toliko izgleda raspravljali oko Bozo monitora i pojacala bez mene, da mi je sad vec krivo, jos da je i Bogy ostao pa da im otkrije tajnu monitora (mora da je ima). hehehehehehehe
Sto se tice sumnje u visoke, na prvo slusanje sam i ja imao taj dojam, ali nakon Bogyevog objasnjenja o zeljenoj linearnosti monitora, poceo sam da razmisljam dal ima duhova u monitorima, jer ja takvu kompaktnost zvuka zaista nisam imao prilike da cujem (osim monitora od 10.000 eura pa nagore ili nekih custom varijanti) sto je narocito vazno za mix, lake su za slusanje, ne opterecuju uopste i sad ono sto me je najvise iznenadili otkidaju kako rade i u problematicnoj sobi recimo (na te duhove sam mislio malopre) Sve u svemu das ljudima monitore da cuju a oni sokirani zavrse u kafani...... Lesho ne sekiraj ti zaista imas monitore na kojima moze da se uradi dobar mix, bolje je da svi pocnemo da razmisljamo o tome kakve su nam prostorije u kojima donosimo zakljucke o zvuku. Zivela analogija |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Mason
|
![]()
@Lesha... Ja ti rekoh juce da ne trebas kukas, jer A7 stvarno O.K. radi... meni se dopao. Da moze bolje, uvek moze bolje, ali ne vidim (bez previse razmisljanja) sta to za 700 eu moze da dude bolji izbor od A7.
@Braca... He, he ![]() ![]() Hehhh... sve sto mogu da kazem je da se zahvaljujem svojim prijateljima za izuzetno lep dan i veche, a sa Cabom vise ne pijem ![]() ![]()
![]() |
#23 |
VIP Member
|
![]()
Potpisujem svako slovo gore napisano!!!
![]() |
#24 |
Vibrator
|
![]()
zaboravih da pomenem, originalan setup je ukljucivao i male aktivne genelece na cije mesto su kasnije stavljeni adami.
ne znam da li je sRce napravio fotografiju.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Boggy! Vracaj crvenog bre!
Ko proba crveno poslije mu i zuto malo ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
BoZo A1802 pojacalo | Moritz | Monitoring | 25 | 01-10-2007 11:49 PM |
SE electronics mikrofoni? | zvincic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 09-03-2005 10:06 AM |