|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
mod?rateur analogue
|
![]()
Nedim, nabr?e ih razlikujes po filter sekciji (cutoff, resonance itd). ako potovi idu zig-zag onda je Rev1 ili 2, odnosno SSM prophet, ako su potovi ravno poslozeni u 2 reda jedan iznad drugog, onda je Rev3.
Rev2: ![]() izmedju ostalih sitnih razlika, Rev1 ima prekidac za struju dole desno na panelu, Rev2 odotraga s lijeva. Rev3 ima hladnjake ovi nemaju.. ukratko, ako ga stvarno mozes dobit za jeftine pare, uzmi bez obzira koja je verzija. svaki zvuci dobro, a i kad ga sredis vrijedi deset puta vise od CZ101. najbolji tip za to, na west coast, je ovaj: www.analogsynthservice.com. i vrlo je jeftin. ne znam ko je dobar za SCI na east coast.. ali sigurno ih ima. @Don: Rev1 kad se sredi radi jako dobro, ovaj moj tech (montalbano) je radio na njima puno puta. i sve radi.. ljudi stavljaju novi PSU i hladnjake. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
EDIT: Ufffffff zašto slika ? Jel ti znaš kako boli gledati ovu sliku? (i to još rev2) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
Don i Cluster hvala vam puno. A Don, dobar sam ti ja u programiranju al sto
se tice Shrafova i Lemilica ja uvek znam i po koji EXTRA DIO da ostavim vani a sint i dalje rade, kad god sam neku spravu otvorio uvjek sam imao i extra delove kad sam zatvarao. Cluster ima ovde nekoliko servisera za Analog. Gde si ti na zapadu? ...Danas cu obaviti te stvari da saznam o kojem se radi i sta kako...
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
Joj ljudi ovo je neverovatno, sad sam pricao snjime, isti covek ima i
OBERHEIM 8 i PROPHET 600. F%ck, uzecu mu ih sva 3, hahahaha. Don, ajmo se ja i ti sprijateljiti pa da otvorim analog shop, i onako nekoliko ih vec imam.
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
Izvinite sto postajem dosadan al ovako nesto je Shansa samo jednom u zivotu.
Ovako stoje stvari, jos ne znamo koji je PROPHET 5 al nije ni vazno sada. Covjek ima OB-8, PROPHET 600 koji vec imaju MIDI i PROPHET 5. Svi sintovi su u odlicno stanje, uvek cisceni, neogrebeni, sve radi ispravno. Coveku ne trebaju jer je on iz Liban i svira arapsku muziku, u Analogiju se ne razume puno. Hoce moj EXTREME sa MOSS board i moje programe i takodje i CZ101 sa mojim programima, EXTREME prodajem kao sto je i na oglasu. Da dam CZ-101 i EXTREME sa MOSS a da dobijem PROPHET 5, PROPHET 600 i OB-8 sve u HARDCASES i mogu mu uzeti plus 500/600$ cash. Ne pitam dal da to uradim, dao bi mu i FANTOM X7 ako hoce al samo onako da podelim sa vama, nisam jos na ovako nesto naletio od kad sam kupio ARP 2600 i TB303 od coveka koji je rekao: ...MA NOSI ONO CUDO SEDI MI U PODRUMU DVOJE GA NEMOZE PODIGNUTI... A moj ARP je 2601 sa 4072 filtera,tamno sivi. A hteo sam ORANGE V 3.0 al heb ga ne nadje se to tako lako. Jos da mi je CS-80. DONe, vredi li icemu da cuvam ALPHA JUNO 1 il da se resim njega? Jer moram da otarasim neke stvari, imam ih sad 16 samo sintova a pola ih ne koristim, neke su i po 3 godine onako pokriveni i neupaljeni. A ovde: http://www.winecountrysequential.com/softsynth.html se svasta moze naci.
http://www.basaristudios.com/ Last edited by Nedim; 21-10-2007 at 02:40 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Ajd posto imas grey zverinu da te zamolim ako budes bio raspolozen da uradis neka poredjenja sa Wayoutware Timewarp 2600
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sletio prophet .. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 29-11-2007 09:04 PM |
Arturia Prophet-V | veseli koljac | Audio Software | 6 | 20-01-2006 01:41 PM |
Prophet stize.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 05-06-2005 11:03 PM |