|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Ja se kladim da su oni vise para pukli na zastitu sistema od pirata nego na sam program...
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Daaaa, ali kazu da Nuendo ima bolju sabirnicu od Logic 8
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
I posle im Kinezi krivi za izradu piratskog softvera i za "drpanje" intelektualne svojine preko neta! Ti Kinezi i jos "neki" narodi nekako kontaju da i siromasni imaju pravo da stvaraju muziku ...Mislim da je tom blesavom cenom samo data injekcija pirateriji. Bice bagova i krekova na tone...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
banned
|
![]()
ne bas, ali skoro... skuplji sistemi zastite kao dongle kostaju i do cetvrtine cene proizvoda...
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
1800 eura je vise nego ok cena za jedan vrhunski pro soft. Niko nam nije kriv sto se mi mishevi palimo na toys for the big boys , a uglavnom nemamo para ni racune da platimo a kamoli ozbiljan piece opreme. Nuendo je postao ime za sebe, i to ponajvise za Post (i nesto manje za muziku svidjalo se to nama ili ne ). Mislim da vise nema konkurenciju buduci da mu je najslabija strana ( fleksibilnost rutiranja) sada dovedena na nivo koji dolikuje (po meni bolje nego na PT). Broj i kvalitet plugova ( to ce mo jos videti ali verujem da jesu) je komparativan Logicu , kao i programibilnost u okviru MIDI kontrole. To sto su NEK stavili kao opciono je po meni sasvim OK, zasto bi neko davao novac za nesto sto mu ne treba ( Post prod. ). 400 eura za update sa N3 na N4 je ekstra cena, a ako neko ne zeli NEK onda je jos manje - citavih 250 eura!!! Ako su vam te cene velike onda stvarno ne znam sta ocekujete vise...da vam neko pokloni pa da opet pljujete kako nesto ne valja ![]() P.S. oko sistema zastite sa donglom se slazem sa vama ali ne zbog kostanja nego zbog velikog rizika gubitka ( citaj kradje ili samospaljivanja od strane compa), i kasnije ne mogucnosti povratka licence bez da sve kupis ponovo!!!!...bezobrazluk.
Be more PRO less TOOL... Last edited by Moritz; 26-09-2007 at 08:25 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Ableton Live ima strava routing
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
Niko nam nije kriv sto se mi mishevi palimo na toys for the big boys , a uglavnom nemamo para ni racune da platimo a kamoli ozbiljan piece opreme.
Bravo Moritz. Ja volim Logic i ti to znas - a iz odredjenih razloga radim na NUENDU. Pa sta !!! Moral bi mi pao na dno dna kad bih izjavio da nisam zadovoljan !!! Ma rade svi programi dobro (sa izvesnim odstupanjima) - samo je pitanje ko ih i za cega koristi. Ajd pozdrav
![]() |
#30 |
Mason
|
![]()
Ja radim u Nuendu... iz moze mi se razloga
![]() Razlika u ceni je X2!!! "What's the difference between Cubase SX and Nuendo? Both programs use the same audio engine and are identical in almost every way (the GUI is essentially the same, but Cubase SX and Nuendo have slightly different "looks"). Nuendo does deliver added functionality for audio as it applies to film and television productions; it's ideally suited to those involved in post production and surround-sound projects. Nuendo offers support for multiple workstations over local area networks, and it comes complete with software to manage network access for large-scale productions. Nuendo supports a host of multimedia file formats for workstations from SADie and Fairlight as well as audio-to-picture functions, hardware support and track sheets. It can act as a Sony 9-Pin Master enables it to control 9-pin devices, including analog and digital video decks, multitrack recorders and more. Nuendo also offers a fourth mixer instance (Cubase SX has three) as well as a suite of diagnostic tools for surround-sound setups, including spectrum analysis, phase metering, test tone generators and more. Nuendo delivers a record sampling frequency of up to 192 kHz, and an advanced Cross Fade editor for applying special cross fade effects. It supports many surround formats (from 6.0 through 10.2) plus encoding functions for DTS, Dolby Digital and more."
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 26-09-2007 at 01:49 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nuendo | Tolerancija | Audio Software | 19 | 08-02-2008 07:12 PM |
Nuendo 2.0 | dr.Ru | Audio Software | 38 | 25-09-2003 05:08 PM |