|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
kad ce taj audio ????? daj sto sirovije :]]]]]]]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
mod?rateur analogue
|
![]()
dobio sam audio, ali tip je to katastrofalno snimio. nivoi su na po -30dB. i nije stavio nivoe po kanalima (ima ih 10) konzistentno da su jednaki odn. da kad sve dignes na unity da zvuci kao miks koji se cuo u dvorane, vec je sve nesto sjebano.
malo sam poceo to slagati, ali jednostavno ne stignem. sad mi je zao da smo mu dali da snima multikanalno. vlajda je na teskim drogama.. kreten. ![]() ali imam zato uploadan jedan komad od 13 minuta live in studio sessiona, samo ja i niksa one take od 36min. koji je ionako najbolje sto smo odsvirali do sada. poslat cu ti link na PM, jer cemo mozda to objaviti za jedan hrv independent.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
znaci svaka cast !!!!!!!! davno nisam slusao ovako dobar ambijental ... pfff vratio sam se u 80-u kad sam bio dete i slusao na tv-u raznorazni new age ... btw zelim opet da pusim gandzu i uzivam uz Luftwaffe muziku :]]]]]]]]]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
e moj prijatelju, retko ce ti ko snimiti full nivoe kad radi visekanalno. obicno je to na frku i vadi se sve ili iz splittera (tada je sve oko -40db) ili iz inserta ili DO na main foh mixeru, i tada sve zavisi da li je interno pre-gain ili post gain na DO izlazu, mada je post gain najcesce.... tako da prihvati to kao realnost, pa meni gomila koncerata stize na mix upravo sa tako malim nivoima... ![]() pozzz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Tomislave,daj i meni link
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
mod?rateur analogue
|
![]()
milos poslat cu ti u emailu.
![]() @Bitch: ma znam. jebiga ja uvijek ocekujem da se ljudi potrude kad ti nesto kazu napravit pogotovo ako im jos i platis. ja sam kriv jer nisam s toncem proazgovarao prije koncerta. nikad ne podcjenjuj ljudsku glupost i prosjecnost. imo je direkt outove postgain sa zdravim nivo-om mogo je samo da pogleda na karticu koilko mu ulazi i nagari, ali je vjerojatno iso na spliter..a ne na to.. ma bilo je i drugih bisera s njegove strane, ali voda ispod mosta.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
Jal bi mogao i ja da dobijem link?
Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
I ja bi link ako mozze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
i meni !
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimanje koncerta uzivo | akordeonista | Audio Produkcija - Tehnike | 27 | 12-07-2009 08:02 AM |
Slike | Ogi | Ogi Radivojević | 28 | 01-10-2007 02:54 PM |