|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
![]()
ma nishta brate..
![]() ![]() pozdrav Sale |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
evo postavio sam josh dve pesme.. iskreno, ni ne secam se koje su..
![]() btw, imajte na umu da su to samo preview verzije pesama.. pa je logichno da mix nije savrshen i da neshto fali.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
misha mu njegovoga, ovaj download manager nece pa nece...uvek prekine na pola...a zaboravio sam kako da ga onesposobim pa da skidam ovako normalno...
![]() |
#25 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
VIP Member
|
![]()
ja bi da ponovim jos jednom - pitanje: kako doci...? Odgovor : VRLO TESKO!!
Na demo (pa cak i mnogo bolji od ovoga) poslat postom / mailom, niko nije dobio deal vec 100 godina. MORAS DA SKRENES PAZNJU NA SEBE SAM - SA SVOJOM MUZIKOM, SVIRKAMA, DJ-ISANJEM, SVOJIM PLOCAMA / CD-IMA KOJE PUSTAJU DJ-I...SA NEKIM RECENZIJAMA U MAGAZINIMA (DJ MAGAZINE, UPDATE, MIXMAG ITD..) AKO PESMA VREDI, NEKI DJ CE JE PUSTITI U KLUBU, PA AKO MU RADI TAMO, ONDA CE MOZDA I DA PUSTI NA NJGOVOM RADIO SHOW-U (KASNO UVECE)...PA AKO SE JAVI PUNO LJUDI TELEFONOM DA PITA "KO JE OVO?"..ON CE ONDA DA POCNE DA JE VRTI VISE...PA CE ONDA NEKO VALJDA DA CUJE I PONUDI DA POTPISE PESMU ZA 200-300 EVRA ZA NEKU KOMPILACIJU...!!! INSTRUMENTALNE MUZIKE IMA NA KILO (1 KG MUZIKE - 1 eURO!!) ZASTO BI NEKO TO KUPIO I CIMAO SE DA IZDAJE KAD NIJE NISTA SPECIJALNO? tOLIKO SE MALO ZARADJUJE OD TOGA, DA SE NE ISPLATI IZDAVACIMA DA IZDAJU SVE I SVASTA.. NINJA TUNE, IMA TRIP FAZON, ALI SVAKE GODINE UVALE PO 5-6 PESAMA IZ KATALOGA ZA NEKE TV REKLAME . A TU SU PARE ?50-60.000 PO REKLAMI (KOJE DELE 50/50 SA ARTISTOM!!) A ZA REKLAME TRAZE (PONEKAD) DA BUDE TESKI TRIP! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Member
|
![]() AJOOJ boze!! ja pokushavao 4 puta ![]()
![]() |
#28 | |
Moderator
|
![]() Quote:
heheh... nemoj da se deresh.. ![]() ![]() ![]() pazi, ja sam jako malo zadovoljan svojom muzikom.. znam da to mozze bolje.. uvek mozze bolje.. treba snimiti vokale i bice mnogo bolje.. i znam da niko preko maila nije dobio ugovor.. jbg, slao sam na ninja tune i znao sam da necu dobiti odgovor.. ali shta da radim kada nash sokoj nije ni za kurac? jbg, ne mogu da se opustim kada znam vec i sam dosta ljudi kojima su pesme kradene iako su ih registrovali u sokoju.. znam da sokoj ima neshto sa englezima potpisano ali ortak moj (dj - nebitan lik) je bacio englezima svoju epsmu (zashticenu u sokoju) i ona se nashla na kompilaciji sa nekim trecim likom potpisanim.. shta ja da radim sada? a i realno, ovo nije tuc tuc da se pushta po klubovima.. razmishljao sam ja o tome da pochnem da dj-ishem ali nisam ja za to.. ono shto ne volim ja ne mogu da radim.. prosto... edit: realno, ono shto meni treba je neki mamojeban menadzer, na kog cu da pucam 100 evra po chuki, da me izvuche iz govana.. Last edited by HeatMan; 25-05-2007 at 01:42 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
sefe najrealnija varijanta pored neta , sam da skupis pare za diskove (no name tj da im je prazan tj da ne pise verbatim tdk i sl.) , stampanje omota (digitalna stampa) , stampa na disku (sito stampa NT SOFT RADI) , Omoti (buvljak , kinezi , cd shopovi) , sam lepo rezes na 2/4x (ako imas 2 ili tri rezaca mada mozes da iscimas jos nekoga ) i deli ljudima(tv radio casopisi muzicari ) gde god stignes salji sta ja znam izdavacima (ipak ce malo da promisle ako vide lep upakovan cd ) ili prodaj preko net-a za smesne pare ...
a da registruj sve to lepo u sokoj (i odstampaj sa strane ono cuveno SOKOJ) kao ne komercijalno izdanje ga prijavi , da ne bi imao cimanja sa postom/carinom |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
|
![]() ![]() iskreno, meni je bitno da shto vishe ljudi chuje i slusha moju muziku.. na kraju krajeva mogu da odradim i net izdanje.. ali ne verujem u to.. nemam pojma.. nisam pametan.. ne spavam danima i ne mogu da razmishljam.. zato pitam vas, dobre ljude.. eh, kad bih imao nekog bogatog sa vezama.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kada ce Grandu doci kraj?!?!?!?!?! | Geronimo | Razno | 82 | 24-08-2009 06:35 PM |
Mozda nekog zanima | grada27 | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 03-06-2008 09:12 PM |