|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]() 275e na thomann-u ![]() Ne bi trebalo da bude extremno skuplje kod nas....
aje Last edited by Rhino; 04-05-2007 at 03:57 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Licno imam 5 pari zvucnika (monitora) nijedan doduse nije "prva liga" ali slucajno sam na brzaka kupio Wharfedale aktivne, i mogu reci da jako dobro "projektuju" mix na drugim sistemima i u drugim sobama. Napominjem (sramota me je, ali tako je ) da je moja prostorija prilicno losa frekventno, tako da uglavnom slusam tiho, i blizu... Dakle, ipak "oslusni" Wharfedale Diamond, u budzetu su ti, a i nisu tako losi...
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Mozda i nije losa ideja da se jos malo saceka na nove Behringer monitore, kazu drasticno poboljsane, i sa ribbon tweeterom, treba da se uklope u budzet, ali prvo oslusni...
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]()
Hvala vam ljudi veliko na savetima!
Uveravam vas da cu ih imati u vidu. Odmah da kazem, E-MU pm5 imate naci u Artistu i cena je oko 230 E (nisam siguran da li za par ili single, ako neko moze predpostaviti?). Tamo takodje mozete naci pravu bombonicu od monitora Adam Artist po ceni 500E (par), kao i Behringer Truth 2030 za 320E (par). Zvucim ko neki diler zar ne... ![]() Ja sam takodje na liniji Yamahe (cije proizvode jako respektujem) Hs80m, mada ne znam da li se u Bg - u moze naci i po kojoj ceni? Veliki pozdrav za Slowstar, kao i sve vas! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Yamaha NS10 i Yamaha HS50M | MHz | Monitoring | 8 | 01-10-2005 04:12 PM |