|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Pozdrav |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Do ovde sam stigao i slazem se 100 % .... drago mi je da ima ljudi koji to cuju ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
MCI Master
|
![]()
ajde fala bogu da se slazemo
... inace za 500 eura na evil bayu .de ima za kupit dual 1 ghz G4 i vise nema rasprave da je mac skup tko nemoze s takvom konfom napravit posao neka ze bavi drugim stvariam..... a zanima me kakav tako dobar PC mozes dobit za 500 eurica..... e da .... OSX je super ali mi jos bolje za midi radi OS9!!!!!!!!!! BTW ...di da nabavimo paris DVD |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Mason
|
![]()
Baci PC u djubre i kupi Atari
![]() ![]() ![]() ![]() Pojavom ENSONIC PARIS-a se stalo na razvoju software-a, konvertora... ![]() Uredjaji su kao vino, a i software takodje... valja koristiti one koje smo nasledili od dede, a za svoje unuke cemo kupiti noviju tehnologiju i ostaviti je u bure... u podrum... da stasava narednih godina... ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 10-04-2007 at 04:20 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Pa slzemo se u vecini ..... osim sume
![]() rasoitacu se .... a a ko ti nadjes prvi ..... racunaj me ...... ![]() Pozdrav Last edited by Max; 10-04-2007 at 04:43 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ja prvi kao nepritran prema Parisu, jer ga nemam ali sam miksao par ploca na njemu, a svakodnevno koristim PC, Nuendo i RME Fireface, sto bi trebala bit super kombinacija , .. potpisujem da je SUMMING na NUENDO/CUABSE cistoa hrpa govana. to nema veze sa soundom. Ja slusam preko RME Firefacea na ZLM van Jupiter 8 i drma i jb majku, a kad ga snimim u Nuendo, i malcice spustim fader da uopce udje u mix - ode u materinu. nikakv EQ ni COMP mu vise nemoze pomociu. srendnje frekvencije postanu juha, bas pliva onoko naokolo, a viskoi plastika. naravno u suptilinim iznosima, ali dovoljno , kad multipliciras puta24 kanala, da nakraju dobijes ono so na cesti ostane kad prodju koola s konjima..
![]() druga stvar, i mislim da tu vec postoje i usporedni testovi, Stineberga, PTLE/PT-TDM-a i PArisa, interesantno je sto se dogadja kad spustis fader (nuendo ode kvragu), dok paris zvuci normalno,, ko da sam na analognom pultu . zvuk i dalje zivi samo je tisi.. PTLE nisam probao.. ali ovi sto su testirali tvrde isto sr. i na kraju , sto je isto spomenuo Rogina, Paris se ponasa kao da ima "analogni headroom" i mozes ga malo napiciti. aj probaj dici fadere u Nuendu, plastika da boli glava ruzan zvuk uzasno.. moj krajnji plan je analgni summing, ali mi se svidja ideja Parisa kao automatiziranom digitlanog pulta s odlicnim soundom i konverterima, a usput je i snimalica.. ko voli nek izvoli, ali dajuci i drugim ljudima moje snimke tokom godina, situacija je takvca da cak i stvari mixane na jeb.. Behringeru ljudi vole vise nego sve strictly In-The-Box Nuendo - ostar, peaky i "expandiran" zvuk, nemoguce postici posten RMS, pa onda moras na sliu da ga koljes u masteringu - sot naravno ima svoje posljedice. ja OBOZAVAM Nuedno kao editingza audio i midi, savrseni alata, workflow.. nebi nikad isao ni nakakav Logic il nmesto drtugo.. medjutim MRZIM njegov sound. ima ljudi koji su exportirali trackove snimljene u Neundo/PC, i upucali ih u Logic/G5, i tvrde mi da im odma zazvucalo bolje - to cu ic provjeriti na lice mjesta oprije nego puknem pare.. za kraj samo da kazem - kako stvari stoje do sada , deidicrani DSP koa PTTDM ili PARIS i mora zvucati bolje od bilo kojeg HOST rjesenja,. zbog (za sad) nacina kako je rasporedjena CPU snaga i frekvencija racunanja VST procesa.. tu se strasno gubi navodno ce nove generacije softwrea , sad kad imamo dual, quad i 8 sisteme i dual core, moci osigurati individualne procesore da rade ISKLJUCIVO ono sto im je dano , bez da se bave OS-om i ostlaim sr. to bi trbala bit buducnost, ondosno prelazak dosadasnjeg jaza izmednju DSP sparava i HOST sprava. zivi bili pa vidjeli.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
MCI Master
|
![]()
YEP BABIC I Agree!!!! NUENDO je opaki alat s losim soundom...zamisli imas komada izgleda MRAAAAK a onda legne digne noge i mrtva...to je to...sto ja ne zelim....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ili recimo izgleda mrak, plavusa, sise, samostojece carape.. ali stalno prdi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
Jel neko probao usnimavati i mixovati u Sawstudio sekvenceru.
4 mbytea maleni sekvencer pisan u assembleru i koji kosta 2500 $ ![]() http://www.sawstudio.com/products_sawstudio.htm Gadan ko noc,ali ako najbolje sumira .... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Urei 1176LN+Tube Tech+Ensoniq Paris+Behringer | idekius | Razno | 15 | 19-06-2006 04:24 PM |