|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Jeste, samo ne moze neko... tj bilo kakvo.....zahtevni su do j.... po tom pitanju
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 21-03-2007 at 11:28 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi p.s. u "prevodu"... veoma se slazem da su teski za drajv... ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Sve je ok sto se Alesis-a tice, ne sumnjam da bi me covek prevario, ali ja bih ipak kupovao nove monitore (nemoj sta zameriti) . Da li neko moze da mi kaze kakva je razlika izmedju KRK rockit i KRK V serije, i gde bi kod nas u Srbiji ili preko u Hrvatskoj mogao da ih pazarim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]()
napravio si grešku u pisanju
![]() ![]() a što se tiče teme...mislim da za te pare bilo šta da uzmeš od poznatijih monitora nećeš imati neku drastičnu razliku izmedju modela, tako nemoj da lomiš glavu oko toga...ako si već ograničen budžetom, uzmi šta moraš....nemoj da očekuješ neki strašni kvalitet ni zvuka ni izdržljivosti.Svi monitori u toj klasi su u suštini prilično slični, tj, svakom nešto fali ali kad se navikneš na to, možda ćeš i moći nešto da uradiš da njima.. Last edited by balthazaar; 21-03-2007 at 01:56 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Hvala na ispravci nisam obratio paznju. Ja i ne ocekujem da monitori imaju savrsen zvuk, samo mi ocajnicki treba nesto sto bi zamenilo moje hi-fi monitore. Uradio sam svoj prvi demo na njima takvima kakvi jesu pa su reakcije vise nego pozitivne. Svi pricaju o nekim monitorima od po 1000 evra, a malo ko zna sta dobija za te pare ja licno trenutno nemam ni para ni potrebe za tim. Mislim da je cela prica oko monitora preduvana i da pola njih ne vrede ni pola svoje cene, izbacuju nove modele, ustvari nas pale jer velika vecina nas nema priliku da cuje,a i nezna kako sta radi. Kad zaradim prvih 1000 evra od muzike ulozicu ih u nove monitore, jer ipak je muzika za vecinu nas samo hobi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]()
ma nema neke čvrste granice izmedju hi-fi i monitora...to je stara priča...i čitava ta priča oko zvučnika je prilično komplikovana...ih ima tu dosta faktora, te prostorija, te postavka , te ovo, te ono...evo opet pominjem (neko će možda reći da se ulagujem čovjeku) al ja stvarno tako mislim i baš me briga, ja sam vidio da je gotovo uvijek tako kao što bogi kaže, pa da se čovjek ne bi opet smarao kucajući, pretraži malo njegove postove...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
![]()
....
Last edited by paki; 18-09-2007 at 11:29 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam da li yamaha NS10M moze da se uzme za male pare i da li uopste moze da se nadje? Ja bi da uzmem neke aktivne monitore i da ne eksperimentisem puno, jer nemam bas puno iskustva u ovoj oblasti. Mislim da cu uzeti KRK RP6 jer je cena podnosljiva, a ja nisam profi. Ne znam samo da li ce monitori doci do punog izrazaja ako ih nakacim direktno na muzicku karticu?
P.S.Tetka nema lovu(jbg). |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Da ..... kupi ih zato sto skakucu ....... ![]() Yamahe sa Ra 300 nisu nikakvo spektakularno resenje , bilo je o ovome mnogo pisanija .... a i nadam se da ce tetka jos da pozivi ![]() Nemoj da zbunjujes decka ...... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
|
![]() ![]() ![]() ![]() Oprezno sa savetima! Ne znam ko je Paki, ali je covek poprilicno zakomplikovao stvar svojom expertizom. I jos ce tetka da izvuce deblji kraj... ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stalci za monitore | akordeonista | Dizajn i konstrukcija studija | 28 | 18-09-2008 11:18 PM |
Koje Monitore? | Milanche_show | Monitoring | 8 | 19-01-2008 04:15 PM |
M-audio Studiophile BX5-8 | boglish | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 06-04-2004 09:48 AM |