|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Neverovatno!!!
Narucio sam CD od Best Service-a za koji sam unapred platio troskove slanja...sve ukupno oko 120 evra. I zovu me iz UPS-a da se danas dogovorimo oko preuzimanja robe i kazu da treba da platim 7800 dinara za troskove carinjenja... Totalni ludaci! Da stvari budu jos cudnije pre pola godine sam isto od Best Service-a narucio CD (ista cena) i preuzeo sam ga a nisam platio ni jedan dinar!!! Svadjao sam se i rekao da je nemoguce da za CD koji kosta 120 evra (tacnije kosta oko 90 evra,a ja sam unapred platio troskove UPS-a) carina bude ista ili skoro ista kao vrednost robe!?!? Ljudi jel ovo moguce i kome da se zalim ako nije... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
carina na opremu u hrvatskoj | funksoulbrother | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 03-03-2008 04:07 PM |
Carina za 1 CD!? Ma Jel Ovo Moguce??? | Gianfranco | Razno | 20 | 30-09-2006 01:19 AM |
Nova pljacka budala zvana Scope 4.5 | idekius | DSP forum | 18 | 12-05-2006 11:38 PM |