Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Gitarska Produkcija

Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 19-02-2007, 10:59 PM   #21
Mitjovan
Member

Mitjovan's Avatar

Default Re: Bugera Pojačala - Behringer Jači Od Mesa BoogieA!

Quote:
Originally Posted by Rocket Roll
...mislim da su porez i carina, kada se sve sabere, 33% od cene... pa onda na to PDV...
Ja biK rekao da je porez u stvari PDV u tvojoj racunici + carina, ne verujem da udare i "porez" pa na to pdv, to je malo suludo!
Mada u kakvoj drzavi zivimo, ne bi me cudilo!
Mitjovan is offline   Reply With Quote
Old 23-02-2007, 03:40 AM   #22
LAMPASH
Pro Member

LAMPASH's Avatar

Nema tu PDV-a,samo carina i porez od 15%.
LAMPASH is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2009, 03:22 AM   #23
serbianzoro
Member

serbianzoro's Avatar

Naj jednostavnije ne znas dok ne cujes sam,sto se behringera tice treba biti oprezan ali i te kako zna da ubode sa dobrom spravom,sto se tice izrade lampasa mogao bih da pravim pet komada dnevno,lampasi su naj prostija pojacala po konstrukciji i nije ih ni malo tesko iskopirati,pogledajte semu bilo kog i videcete o cemu pricam,ali je problem isplativosti,dok kupis trafo,lampe i kuciste izadjes na polovnog marsala i zato to niko ne radi,dok tranzistorca sklepas za 100 eura da biras,e sad ako je berindzer nasao dobre komponente za male pare verujem da ce da grmi kao lud,ali jeste pitanje kada ce potovi da pocnu da krce,trafo da zuji,elektroliti itd itd
Old 22-12-2009, 03:27 AM   #24
serbianzoro
Member

serbianzoro's Avatar

hahaha,james je strpao behringer pored diesela i boogey-a
Old 22-12-2009, 03:28 AM   #25
serbianzoro
Member

serbianzoro's Avatar

james je strpao behringera pored diesela i bugija xaxaxax
Old 22-12-2009, 05:38 AM   #26
Zeroo
Member

[QUOTE=Tiki the Boyler;145597]Bugera vs. Valve king - glasam za Valveking!
Kina je možda Kina, ali je kontrola kvaliteta zaista nešto na šta se mora obratiti pažnja!

Peavey Valve King je sranje od pojacala.Imao sam PEAVEY VALVE KING 112 kupio ga novog i prodao posle par nedelja.Svirao sam i neke male Behringere koji nisu klasa ali su tvrdim bolji od PEAVEY VALVE KING serije.Definitivno.
Zeroo is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2009, 08:49 AM   #27
Marko_Charvel
Junior Member

Marko_Charvel's Avatar

[quote=Zeroo;267378]
Quote:
Originally Posted by Tiki the Boyler View Post
Bugera vs. Valve king - glasam za Valveking!
Kina je mo?da Kina, ali je kontrola kvaliteta zaista ne?to na ?ta se mora obratiti pa?nja!

Peavey Valve King je sranje od pojacala.Imao sam PEAVEY VALVE KING 112 kupio ga novog i prodao posle par nedelja.Svirao sam i neke male Behringere koji nisu klasa ali su tvrdim bolji od PEAVEY VALVE KING serije.Definitivno.
Ne bih se slo?io ja imam 212 kombo ortak ima stack varijantu, već du?e vreme. Sasvim pristojno pojačalo za datu cenu.Reći da je "sranje" je u najbla?e rečeno preterano.
Marko_Charvel is offline   Reply With Quote
Old 22-12-2009, 06:00 PM   #28
serbianzoro
Member

serbianzoro's Avatar

poznajem gitaristu folk house band-a,koji prate acu lukasa,dobar rock gitarista,ali svira nesto drugacije sada.Nekada je koristio procesore isao direktno u mixer itd... onda je skapirao da to nije to da bez pojacala gitara nije gitara,sad svira samo na lampama nekad sa pojacalom nekad preko one hk lampaske pedale ako koristi procesor koristi ga za delay reverb i tako to.Ja vam kazem da covekova gitara sada zvuci kao traktor i tek sad ne lici ninasta,sa procesorom je zvucao neuporedivo bolje,on je sa druge strane zadovoljan,po studijima sam vidjao da ljudi dovlace svakakve kante i pitao se sta ce sa tim,po pravilu su takvi likovi izvlacili cudo iz tih pojacala,mislim da kako kome sta legne ima najvise veze,a tako je i na svetskim forumima,beringer se mnogo bolje kotira cini mi se preko nego ovde ili su ljudi otvoreniji po tom pitanju,kod nas se vozi golf,svira gibson i fender,mesa fender marsal pojacala,peva na shure,sve ostalo je onako... za to vreme depeche mode snima album bez gluve sobe madona miksa album na jednom paru monitora a gitarista santos brothersa sa 16 godina svira na no name gitari i da sada je tonom ubio vecinu boljih gitarista u ratu bendova,prema tome sine ubodi gitaru i ako ti svira nosi kuci nemoj da mislis!!!
Old 22-12-2009, 07:29 PM   #29
zlobisha
Senior Member

zlobisha's Avatar

Quote:
Originally Posted by serbianzoro View Post
dobar rock gitarista

Mali ?anto? svira na Vintage Les Paul-u, a gluva soba nema primenu u muzičkom studiju...

http://www.myspace.com/igorsimic
zlobisha is offline   Reply With Quote
Old 23-12-2009, 01:56 AM   #30
serbianzoro
Member

serbianzoro's Avatar

Sinovac ne znam da li si se zbunio ili te nisam razumeo,gibson vintage les paul je jedno,a les paul od vintage firme koja pravi gitare je nesto skroz drugacije i ta gitara kosta nova 200-250 eura vidi sam na netu,upravo sam to i rekao da je decko postigao bolji ton sa time u odnosu na druge koji imaju ozbiljnije gitare tamo sto je od prilike isto kao bugera-mesa bugi odnos o cemu ovde i pricamo,a sto se tice snimanja vokala oni se koliko sav normalan svet zna snimaju uglavnom u gluvoj sobi tako da mi nije jasno kako gluva soba nema primenu u muzickom studiju,sta si hteo da kazes?

Last edited by serbianzoro; 23-12-2009 at 02:04 AM.
serbianzoro is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules