|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Administrator
|
![]() Auh Anita, nisam znao da tako ozbiljnu ponudu imas...Neka neka...samo se nemoj uobraziti
![]() Alavuk, poslusaj anitine radove, ako zelis shvatiti sta ona prica (i zasto izmedju ostalog i dobija tako vrijedne ponude). Ja jako tesko nadjem zivu orkestralnu muziku koja ovako dobro zvuci, da ima ovakav "zivot" i emociju. Uvijek se vracamo na to da je u svemu bitno znanje a tek onda sredstva (oprema). |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
sefe nema problema uvek sam rad da poslusam nesto a da nije elektronika , nemo da me neko pogresno shvatio oko ove "carke" sa anitom , pre cu poslusati (u nekim slucajevima) nekog ko je iskusan
end of line ove diskusije ako to nekome radi i treba za posao super i ono najbitnije da se ponovim obicnom/prosecnom slusaocu to ne smeta tj ne provaljuje @ diviner da sklanjam ono ?
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 28-01-2007 at 09:31 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
A sto znaci "carka"? Nesto tipa rasprava? Ja nisam dozivjela ovo kao raspravu. Ljudi mogu imati različita mi?ljenja i ne uzrujavati se oko toga. ![]() ![]() Diviner - nema vi?e ponude! To je bilo tada, jedan mrak telefonski razgovor, meni trbuh do grla.... bila sam u ?oku. I nakon toga sam plakala jedno 3 dana... ![]() Sve je i?lo preko choicetracks kompanije, ali ustvari me taj prvi kompozitor zvao, bas radi mene i mog stila ![]() Iskreno? Ja čak mislim da nisam ni bila dorasla toj ponudi. Mislim da su me precijenili i mislili da mogu vi?e nego ?to mogu. Ok, mo?da bi to pohvatala usput, ali te?ko bi mi bilo. No, sad kad znam da su takve stvari moguće, imam bar motivaciju raditi i učiti vi?e! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Administrator
|
![]() Ne brini, razumio sam te...Bas iz razloga sto sam ubjedjen da ces imati i boljih ponuda nisam nesto mnogo tugovao sto ovu nisi prihvatila
![]() ![]() @alavuk, mozes skloniti skinuo sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
@ anita
da ali malo emotivnija :] @ diviner obrisao sam :] nadam se da ce koristiti :]]]]]] |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ljudi | Arthur | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 2 | 29-04-2009 09:44 AM |
Sta je bre ovo ljudi.. | Inovative_kg | Computer Hardware | 4 | 11-02-2008 06:17 PM |
malo glupo pitanjeali samo malo | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 25-01-2008 10:12 AM |
What The F* Ljudi? | Rhino | Audio Software | 14 | 29-11-2006 06:17 PM |