|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 | |
|
Moderator
|
Quote:
![]() jbg, shta ce mi ssl emulacija prave stvari kad snimam na c3000b mikrofonu? bar da imam u87 il tak' nesh.. kad smo vec kod toga.. jel ima negde za male pare da se uzme u87?
|
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
SuperModerator
|
Quote:
pozz |
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Naravno da mozes ...... ne bi bio ni prvi ni poslednji ..... Uzmi neke referentne produkcije i vrti dok ne dobijes to .... a kad bi znao koliko je inostranih hitova snimljeno na 57, SM7 i slicnim mikrofonoma , za glavu bi se uhvatio ..... Sto se tice c3000 , prodaj ga i kupi Rode nt2a , i radi ..... Pozdrav |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Moderator
|
to znam.. ali isto tako znam da uzimaju rode classic ili sony s800 i snimaju u obichnim sobama gde su im "paravani" dusheci od kreveta.. pa opet naprave hit.. ja i ovako pravim hitove
al nikako nisam zadovoljan.. jer sam perfekcionista.. necu da ga prodajem, poshto mi je izuzetan za zzenske vokale, i pevane vokale uopshte.. za repovanje mi ipak treba neki masniji zvuk.. a rode nt2 ne znam gde da nabavim.. niko ga nema.. chujem da su "skinuli zvuk U87-ice" ali ja u to ne mogu da poverujem.. sad chim mi se zavrshe ispitni rokovi ortak mi donosi U87 i josh neke nojmanove mikrofonr na test.. nestace iz rtsa na par sana..
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Moderator
|
Quote:
pozdrav bogi