|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
|
![]()
iskreno, nisam ni vidjao mnogo da ljudi koriste mikrofone za ambient.... ni do sada sto sam ja snimao nisam osecao nikakvu potrebu za ambientom, bio sam zadovoljan time sto sam dobio bez njih... Razgovarao sam sa par ljudi koji se napolju bave snimanjem, i njihovom setup-u su dodati mikrofoni za ambient, pa kad sam bolje razmislio, shvatio sam da to moze biti veoma korisno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
MAO
|
![]()
... i nastaviš da razmišlljaš i shvatiš da je to uglavnom hir specifičnih produkcija, koje imaju sve neophodne uslove za to... od dobrih bubnjara i kompleta bubnjeva, do isključivo ODLIČNIH sala, jerbo će ti 90% onoga što snimiš ovde (mislim na bubnjare i drage im bubnjeve) biti salvage mission (moj omiljeni termin za spasi što se spasti može)... Zato možda ipak da malko presložiš budžet i preusmeriš novac na još neku drugu stvar koja ti može pomoći... npr, dobar jednokanalni preamp za vokal i jedan lep mikrofon umesto 4 ambijentalna.. (osim ako nisi kanio da kačiš u47 na ambijent
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ako pored svega i vidim da mi je potrebno i odlucim da uzmem nesto za ambient, verovatno bih uzeo 2 Neumann 103..... da opet ne mislite da sam toliko izgubljen, NISU mi nikako ambienti na prvom mestu shoping liste! ![]() razmisljao sam i ja o nekom preampu, i slazem se da je to medju prvim stvarima koje bih trebao da gledam...... Na zalost, jos ne znam mnogo o njima, pogotovo ne znam koje modele da gledam i sl...... Voleo bih i cenio bih ako biste mogli tu da mi pomognete i bacite par predloga. Hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
USB Audio Interface(sa Mic preamp-om) vs USB Audio Interface + mixeta | jox | Computer Hardware | 3 | 02-04-2009 08:54 PM |
Yamaha 01V96 V2 Digital Mixer - UAD | Mogli | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 18 | 05-05-2005 11:19 PM |