|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa ovakav studio nisu "SI PRIUSHTILE" ni korporacije poput Universala, Sony-ja i mnogih drugih. Ali char i jeste u tome sto u Paisley Parku-u atmosfera nije strogo poslovna, tj. automatski nije adekvatnma za velike korporacije i njihov pristup gradnji i opremanju... Iskren da budem, DA!!! Voleo bih da mogu "SI PRIUSHTITI" ovakvu lokaciju, ovakav objekat, pa i studija... Ali, eto, nazalost, kod nas je i ovo sto moja firma poseduje LUKSUZ! Ponavljam, nazalost... Na opremi mu i ne zavidim mnogo, to je prilicno dostizno (sem varijante "PUTA PET" studija ![]() ![]() ![]() ![]()
Atelje Trag Group, Belgrade www.ateljetrag.com Emmett Brown Technologies, Hollywood www.emmett-brown.com Last edited by Max; 03-12-2006 at 03:15 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Psiho
|
![]()
ma jok... To me nikad nie zanimalo. Raspoznajem kich (kao shto je ovdje sluchaj) i krajnje bezukusnu (npr. German Nazi) arhitekturu. Sve izmedju mi je OK.
"It occurred to me by intuition, and music was the driving force behind that intuition. My discovery was the result of musical perception". Albert Einstein speaking about his discovery. Last edited by Max; 03-12-2006 at 03:16 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Ne iritiras ti mene... Samo tvoje predrasude i sranja, nazalost.
Oooooooo... ![]()
Atelje Trag Group, Belgrade www.ateljetrag.com Emmett Brown Technologies, Hollywood www.emmett-brown.com Last edited by Max; 03-12-2006 at 03:17 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Po zadatku sam editovao vase postove koji su presli granicu ukusa ( a u mojoj sobi ), nemojte se prepirati na javnom ..... ako zelite , nastavite na pp ......
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Nije zanimljivo na PP
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
Perverzija... Sigurno je sve puno Behringera, Emu-a i Terrateca
![]()
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Vazi Tiki care odoh da prodajem tijelo narednih 10 godina u tri smjene da bih makar mogao da platim tri prve mjesecne rate
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Slike vaših studio-setup-ova | Thrillseeker | Dizajn i konstrukcija studija | 989 | 25-06-2017 08:39 PM |
VINCE CLARKE studio slike | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 18 | 21-10-2009 10:11 PM |
Studio - interesantne slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 22-09-2008 01:15 PM |
Derrick Carter Studio slike | Hollywood | Produkcija Elektronske Muzike | 47 | 27-08-2008 02:26 AM |
Yanni Studio Complex | sRce | Dizajn i konstrukcija studija | 18 | 04-12-2007 02:09 PM |