|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
Za diy su jos uvek ok... zato to podrzavam... Mogu jako nisko da sviraju u transmission line konstrukciji, dobacuju preko 15kHz, nisu neki snagatori, ali nisu ni lenji... ne mogu biti (lako) jedini monitori, ali kao dodatan par vise vrede od jeftinih "hifi" zvucnika koje ljudi koriste za kontrolu miksa... licno ih svrstavam blize auratone fazonu (mada su totalno drugaciji od njih) nego nazovi hifi zvucnicima donje klase. Naravno ne treba ocekivati cuda od njih... da se razumemo... Nisu ni mnogo skupi... Jednostavno... jedna od svetlih tacaka u industriji drajvera.... tako se zadesilo... pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#22 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() A sto se tice tehnologije izrade, siguran sam da ce te mu dodati rotirajuci drveni poklopac na izlazu iz transmission line... za "doziranje" bassa ![]() toliko o "nestrucnosti" i nemastovitosti... ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
@OFF posto su nacrti na papiru moracu da ih skeniram, mada mislim da bi bilo bolje da ti iskopiram i posaljem postom posto su nacrti u razmeri 1:1i mnogo je lakse za snaci se. Javi kako ti odgovara.
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Ma nista, nemoj se onda cimati. Ako te ne mrzi, slikaj samo kutije i okaci ih, bas me zanima
hvala ![]()
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Prave te drajvere i dalje, od skoro prave i "PRO" verziju sa namotajima od folije umesto zice (ne znam kako se to strucno zove
![]() Ovo je link tipa koji pravi samo kutiju http://www.ebelholztechnik.de/galeri...mgdir=PicoLino http://www.ebelholztechnik.de/shop/d...b10bgs1198.pdf Odnos cena/kvalitet je fenomenalan i zato mislim da bi svako ko se ozbiljnije bavi muzikom i snimanjem trebao da ih ima...bez preterivanja.
![]() |
#26 |
Moderator
|
![]()
PRELEPO!!!!!
![]() Da li si ih lakirao ili plastificirao.... recimo to me bas zanima... i posalji mi one linkove za pojacalca da vidim sta je to pozdrav bogi
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Ovo su moji
![]()
![]() |
#29 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Ono sto je sjajno u konstrukciji sto je zvucnik visoko iznad povrsine stola i dolazi u visinu usiju... isto tako smanjen je comb filtering od povrsine stola... Stalci ti skoro ni ne trebaju. Ovo je skoro idealna stvar za ljude sa skromnim budzetom i bez velikih prohteva (SPL, visoki visoki, fancy look, "poznata" (stolarska) firma, itd)... Kao sto vidite... vecina proizvodjaca zvucnika su prevashodno stolarske firme... ![]() ok, kada ti proradi link... posalji mi. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
Zaboravio sam da kazem posto su mi trenutno zidarski radovi u sobi (ne pitaj nista....
![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VIFA Pico- Lino | Moritz | Recenzije | 252 | 30-07-2010 01:15 PM |
DI Box, Aktivni i Pasivni | analog | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 22-04-2008 11:27 PM |