|
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
#22 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Koliko price o tako jednostavnoj stvari...mnoge sam vidjao da rade paralelnu kompresiju,a radim tako i sam...cak znam da neki imaju i omiljeni kompresor koji ide na send...
![]() Paralelnom kompresijom se "podebljava" zeljena traka,i veoma dobro radi na vokalu,solo gitarama i na svim solo deonicama,basu,...itd.Instrument samim tim zvuci sigurnije i lakse se izvuce u mixu... Znam mnoge koji koriste ovo,ali i mnoge koji se krste kad cuju,najbolje je da se proba i malo eksperimentise...nema pravila! |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kompresija na bubnjevima | vasko | Audio Software | 8 | 11-12-2008 06:29 AM |
kompresija po n-ti put | strasni zmaj | Zoran Vračević - Vrač | 15 | 19-09-2006 04:08 PM |
kompresija u elektronici | SumAnuT | Tutorijali | 20 | 16-05-2006 09:33 AM |
sidechain kompresija u acidu | Blaze | Audio Produkcija - Tehnike | 5 | 19-04-2006 03:18 PM |
Kompresija::: napredne tehnike | dr.Ru | Tutorijali | 0 | 20-06-2003 04:13 PM |