|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() Quote:
Probaj da utičeš na njene stavove! Promijeni pristup! Vudi Alen je eksperimentisao sa ovcom Doli... recimo, tako nešto - ali sa kokoškom - a?! ![]() . Last edited by Talino; 18-08-2006 at 10:56 AM. |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Nazalost izgubio sam nadu... Resenje ne postoji!
Probao sam da uticem na tvoje stavove! Ali pristup ipak ne mogu da menjam! Ja nebi ipak da eksperimentisem sa blejačima... ili slicnim papkarima! Last edited by LACKY; 19-08-2006 at 02:37 AM. |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]()
Ja ti to nisam ni predlo?io.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Prezivaj i uzivaj!
Ps: Mozda ti u sledecoj reinkarnaciji stvari budu malo jasnije! |
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
To je kao i disanje instiktivna radnja.
I dobija se nasledjem, tako da se nesekiraj... Umes ti to! |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]()
Znam ja tu igru promašeni rokeru.
![]() Quote:
O, pa ti si ovdje počeo vrijedjati i moje roditelje?! Malo ti je što si me nazvao preživarom? Ja tvoje roditelje neću vrijedjati, jer ja sam musliman, ali ću tebi reći da si ti samo jedna žena. A nadam se da će mi se nekad pružiti prilika da ti korigujem te tvoje narkomanske stavove. Znam da je ovo je navlakuša, želiš da me izazoveš da ti odgovorim da bi to nekome bio razlog da me banira. Očito je da imaš podršku nekoga iz administracije da sve to radiš, i ti to traje danima. Ja bih ti odgovorio još prije par dana ali sam čekao da i ostali vide hoće li neko od administracije reagirati. Slao upozorenje još prije neki dan ali niko ne odgovara. I prestalo je da me boli me dupe više za ovaj forum. Nije ovo dobro mjesto čim ovdje navraćaju blesani poput tebe, a i vode ga NEKI ljudi slični tebi. Ovo ću ti reći za kraj, Laki. Tvoje baljezganje ne govori o meni, nego o tebi i onima koji ti dopuštaju da ovako sereš. A tebi se kunem očinim grobom i djecom mojom, ako te ikada sretnem zažalićeš dan kad si se rodio. A srešću te sigurno, Srbija je mala.. Biće to kada se najmanje budeš nadao, možda kad budeš malo naduvan... Obećavam ti sigurno druženje sa Hendrixom. ![]() A vas u administraciji - svima koji ste za ovo odgovorni i danima pratite ovo sranje - neka je sve sramota. I vi ste kao ovaj drkadžija koga ste pustili sa lanca. Njemu bih odgovorio ovako još prije nekoliko dana ali sam čekao da vidim hoćete li reagirati na ovo lajanje. Sad me boli dupe i za vas i za vaš bolesni forum. Uz čast onim izuzetcima kao što su Anita, Ivan i Sandro, i koji su samo žrtve važe lažne i lažljive dobronamjernosti. Prave pjesme nije bilo u Srbiji već decenijama, zato jer ih prave bolesnici kakvih upravo na ovom forumu ima na djuture. Eto toliko od mene. Pozdrav svim prijateljima sa ovog foruma. Shady Last edited by Talino; 20-08-2006 at 11:56 PM. |
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Onda to ljudi i trba da znaju! Ja sam tebe zajebavao licno, a to nema nikakve veze sa tvojim roditeljima! Niti me pogadjaju tvoje uvrede! Ti meni ovde pretis smrcu! Na kraju si pokazao ko si i sta si i da ti stvarno nije mesto ovde! Last edited by LACKY; 21-08-2006 at 04:53 AM. |
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pomoć pa 80 | hawk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 10-07-2006 03:14 PM |
Dilema oko kupovine nove opreme... | DEMONIO | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 13-06-2006 07:33 PM |
Velika Pomoc Ljudima Oko Kupovine!!! | peraZdera | Predlozi i sugestije | 11 | 12-07-2005 04:45 PM |