|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Ja se sjecam intervjua Beastie Boysa na mtv-u recimo 96god. Ljudi rekli da im se vrlo svidja pristup izvjesnih "Neptunsa" i da ce se ubrzo cuti za njih. Kad oni 99-00 pocese da rokaju i mlate dolare.....
Tako da se i ja ne slazem bas sa pricom sreca i tako to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ja znam par srednje talentovanih ljudi koji su bili na pravom mestu i u pravo vreme i napravili posao. Vise nisu u poslu, by the way...ali Neptuns ipak imaju talenta i zato su jos uvek tu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Uglavnom ne pratim mnogo(tj. nisam ranije pratio) tu vrstu muzike pa nisam bas upucen ko/kako/sta. Svidela mi se boja basa i voleo bih da je imam na bas gitari kao farbu. Oh well... back to the drawing board. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Jel ima kratki paz ili je duga,frckava kosa??? ![]() @Muzzy Kad se vrnes u BL trazicemo boju kod mene. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Senior Member
|
![]()
..i sjajno, razglas za monitoring. o boze, izem ti 'writing beats'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
VIP Member
|
![]()
[quote=perun]Vrach, ne bih ja bas sve, pa ni "dobar deo" prepisivao sluchaju... Ako nista drugo, bar sa kilometar i po provalis da su oni nesto radili. To.. Na pravom mestu u pravo vreme... To je meni budalastina. Eto, ti zivis u Londonu, jako dugo... Pa sta bi s tim "na pravom mestu..."?
sad teh primetih ovaj post...ide brzo. To sto zivim u Londonu, nema veze sa "pravim mestom u pravo vreme". Mozes da stanujes u zgradi pored Sony-ja pa ti to nista ne vredi...Treba da znas "ziku ili lazu" koji neka faca u disko kuci i da te on puno gotivi iz nekog razloga (nabacio si mu neki posao / ribu / kintu / napili ste e dobro / platio puno pica...), pa da se onda "slucajno" nadjes na nekoj zurci / pijanki gde se ti mrmoti skupljaju, pa da se spajtas sa ekipom (pevaci / producenti / manageri) pa da tako neobavezno oni cuju nesto sto si radio, pa da im se to svidi, pa da te onda neko od njih (pevac / tip iz disko kuce / manager..) pita jel bi ti nesto radio sa njim / njom / njima (za dzabe, naravno!!) ? Pa onda TEK to treba da se sve to svidi tamo nekome koji ima finalnu rec!! Jel znate pricu za Cher's "Believe"....Direktor je trazio pesme za nju, a neki momci koji su radili totalno drugi projekat su bili u office-u kod njega i on ih pita - imate neke pesme? Oni posalju par stvari - nista par meseci...onda Disha zove - ima jedna stvar, al mu ne rade strofe...Onda on da nekom drugom timu producenata d aporade na novim strofama...pa su ond dali neko trecem timu da sve to uoblici.!!! Na kraju je 7 (!!) ljudi potpisano kao autori, ali pesam je razbila po svetu..(svi znamo) i svaki od njih je zaradio od te pesme po ?300.000..nije hrdjavo. Ali niko nije imao ego i nije se bunio sto mu neko drugi kasapi pesmu...uzgred. miksano je na Mackie-u !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
POz.! @Tom E da pa ti si synth master ![]()
http://soundcloud.com/drasko-popovic http://www.youtube.com/user/madmuzzy84?feature=mhee Last edited by MUzzY; 23-07-2006 at 06:47 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Senior Member
|
![]()
Ma ni izbliza ali jednom gitaristi sigurno mogu pomoci....
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
Nisam mnogo slusao Kelis,ali znam da je ona zena Nasira Jones-a AKA NAS...jedan od najpoznatijih svetskih hiphop zvezda ako trenutno i nije najbolji mc na planeti...Kapiram da samim tim da je ona misses Jones dovoljna stvar da se probije,i plus potpisivanje Neptunsa na njenoj pesmi...Trenutno sta Neptunsi i Pharell Wiliams potpisu to je hit,pa bilo to po ljudima nekvalitetno ili kako god...Ali je cinjenica da je Pharell jedan od svetski najskupljih producenata,a kako znam sto se tice R'n'B i hiphop muzike on jeste najskuplji,ako je informacija koju ja imam tacna jedan njegov instrumental kosta 300 000$...sad ono
![]() EDIT:E sad,subjektivna je stvar kolko se kome njihov rad svidja,ali Neptunsi imaju jaaaako prepoznatljiv zvuk i to je to...Snoop Dogg-ov najnoviji album je radio Pharell,a pre toga je Snoop-u radio Dr.Dre,a ovaj je bio u njegovoj kuci,vise nije,verovatno za to postoje razlozi...BTW Snoopova stvar "Drop it like it's hot" je bila MEGA hit,meni se licno ne svidja jer je cela stvar sastvaljena od jednog ritma i jednog synth-a koji ulazi na pauzama u aranzmanu...ali stvar je bila hit pa sad sta je tu je ![]() Last edited by Jan; 24-08-2006 at 03:07 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pet Shop Boys? | Napoleon | Produkcija Elektronske Muzike | 7 | 31-07-2007 04:35 PM |
Milkshake... | alektom | Promocija radova | 12 | 14-12-2005 06:59 PM |