|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Nikako ne kupuj KURZWEIL-a K serije u modulu !!!! Gubis onu esenciju trenutnog pristupa i kontrole svega zivog, a uz to preskup je u ...skuplji od K2661.
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
U sustini je tako, ako imas master sa 30-tak kontrola onda da. Samo sto i tu ima problem zbog toga sto treba sve te silne kontrolere isprogramirati za Kurzweila....i da, naravno ribon
![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Da, zapravo trebalo bi sve soundove preprogramirati za taj kontroler. A tu ima dosta posla. No dobro, sjedne? tjedan - dva i sredi? stvar. Problem je da to treba napraviti i za sve ostale soundove koje npr. skine? s neta, zatim sa CD-roma i sl. To znatno usporava rad, pogotovo u live situaciji, treba? sve unaprijed pripremiti.
Sa druge strane ako kontroleru mo?e? specificirati CC za svaki pot, onda je lak?e. Samo postavi? iste CC-ove koju su ti na klavijaturi - pod uvjetom da ti potovi na klavijaturi idu preko CC-a, ako neidu, onda nula bodova, treba sve ručno podesiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
U Sloveniji K2600 kosta 2500 eura a K2600X kosta 3050 eura. Sta bi se podrazumjevalo da trebam odmah doplatiti, koji dodaci bi mi trebali i koliko bi me kostalo dodatno?
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Pa sad, sve zavisi koliko imas novca da odvojis i sta ti sve treba. Cene koje si naveo su OK , mada kada saberes sampling kartu (oko 450e) pa motherboard sa dva prosirenja (opet 400 tinjak e) pa 128 MB RAM (oko 50 e) mada bi trebalo da se isporucuju sa 128 MB rama i sa ta dva prosirenja, ali moze da se desi da su sa starog lagera pa da nemaju nista od toga....hm,hm . Bacicu ti moj broj mog mobilnog na PM pa da se cujemo da ti sve lepo pojasnim i ti to nekako resimo
![]()
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
kad se spominje već taj ribbon, čini mi se da sam "čuo priče" da postoji MIDI ribbon koji je pravljen po uzoru na Kurzweil za ostale klavijature, pa da li neko zna nešto o tome'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Tacno , postoji ,ali mislim da se vise ne pravi
![]()
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
jedno pitanjce: Ako bih kupio K2661 pa htio imati uz njega jos i klavijturu od 88 piano tipki tako da ih povezem midijem i sviram klavire sa kurzweil-a, koju bih klavijaturu trebao uzeti a da ima dobre tipke i da nije suvise skupa?
Ako je neko probao tipke na M-audio keystation 88 es ili M-audio keystation pro 88 neka mi napise nesto ili recimo nesto drugo... Korg sp 200? Htio bih znaci sto bolju tipku. Isao bih do nekih 600e...
![]() |
#30 |
Moderator
|
![]()
M-Audio Keystation 88pro je odličan izbor! E sad... dirka, dirka, dirka...
Vama klavijaturistima je tako teško ugoditi! Ako nešto znači generalno zapažanje da je dirka na M-Audiu jako brza... slično kao kod CME UF8... i očigledno je to tendencija! Teška a brza! ![]() Probaj...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Teska odluka... | peraZdera | Zoran Vračević - Vrač | 1 | 13-10-2006 07:59 PM |