|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
![]() (sorry za o.t. ali morao sam da odgovorim) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Traffica
|
![]() Quote:
![]() pod 2) minimal house i techno vrtim non-stop i po tome me svi i znaju a ja ne zelim da se ogranicim samo u jednom pravcu.tako da cu cesto vrteti techno kada to niko ne ocekuje ili obrnuto... btw, necu ni da pominjem kakve ti ploce imas i kako vrtis a takodje ni kakvu muziku pravis...tj ne pravis... tako da ... ![]() p.s.sorry na offtopicu. I'm OFF. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
MAO
|
![]()
@color
Ma ok je to, samo mi je zasmetalo jer je aranzman na brzinu spakovan i malo fali pa da bude praznjikav. Zato su me te distance i nedostatak reverba kao lepka malo ozracile, i sutra idem da popravljam.. S druge strane, razumem da nije zvuk/muzika svrha reklame, ali me na poprilicne muke stavlja kada simfo-timpan koji bi trebao da udari sa kadrom na politicara, kada on nije u tempu melodije koja svira.. takodje, reklama ima dve velike celine, za koje sam napisao dve temice, i njihovo smenjivanje bi takodje trebalo da ima nekog muzicko-ritmickog smisla, u sinhronizaciji sa slikom. Licno dosada nisam obracao paznju na to, pretpostavljao sam da se kadrovi u spotovima sa bubnjem smenjuju makar na udarac, ako ne na takt... zanimljivo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|