|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
Ahem, ne znam da li sam ja pograsno shvatio definiciju na srpskom, ali kako meni zvuci, potpuno je obratna... Dakle, pravilna definicija bi bila: circum (krug, okolo, otprilike) aural = oko usne skoljke; supra (na, iznad) aural = na usnoj skoljci... meni su circum-aural sluske neuporedivo udobnije... ovaj moj 141m mi slomi usi, dok ove druge technics mi prijaju (iako je zvuk losiji)...
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]()
Heh, nisam ni skuzio da je boggy napisao obratno dok nam nisi skrenuo paznju na to. Procitao sam to letimice jer mi je tematika poznata i nisam ni primjetio zamjenu.
Ali dobro, napisao je da on to uvijek mjesa ![]()
"Without music to decorate it, time is just a bunch of boring production deadlines or dates by which bills must be paid" - Frank Zappa Last edited by Roadie; 08-12-2005 at 09:55 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Member
|
![]()
@boggy
Quote:
Quote:
Quote:
inace, otici cu jos malo u oftopic: - moje odusevljenje ovakvim temama potice od toga sto sam na internetu procitao previse poruka i video previse foruma gde sve kipi od autosugestije, predrasuda, "iskustva" i placebo efekata. audio svet je pun toga, a to se kosi sa mojim poimanjem cele price. Quote:
mozda otvoriti poseban podforum "tekstovi", "clanci" ili tako nesto koji ce biti read only i koji ce sadrzati samo tako sredjene informacije? no, to je na administratorima... pozdrav, andreja |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Moderator
|
![]()
Zdravo andreja,
Quote:
Mozda moze da se uvede praksa da svako koga posebno intrigira problem kada vec nesto nadje i uspe da sastavi niti po Forumu, potrpa to u tekst fajl i spusti na neko mesto... vremenom ce se valjda izvuci kompleti dobrih tekstova. Quote:
Quote:
Quote:
pozdrav Bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koliko $ vredi RUMSKI | Dexxy | Pricaonica | 0 | 26-05-2009 12:02 AM |