Go Back   Rumski Forum > Rumski > Predlozi i sugestije

Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 30-12-2005, 12:32 AM   #21
kompozitor
Guest

Default Re: Gost producent * snimatelj?

Imam i ja jedan predlog : zovite bilo koga , ali uradite to .

Ovo pocinje da lici na bend koji dodje na probu pa pocne sa planovima ...
U tom se zavrsi proba , a oni nisu ni probali ni " isplanirali " .

Quote:
Originally Posted by ton_majstor
zovite Antonija Pu?ića!
Sta je producirao Pusic ? Znam da to radi , ali ne znam kome je radio . Trebao je da producira Garavi Sokak , ne znam sta je bilo do kraja .

Pozdrav ...

Old 30-12-2005, 12:46 AM   #22
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: Gost producent

Nisi znao da Pu?ić producira? c c c... Evo recimo "Tri Brus Lija iz Nik?ića" to je njegov rad
Dushan_S is offline  
Old 30-12-2005, 01:58 AM   #23
zvincic
Pro Member

zvincic's Avatar

dovedite cara!
Old 30-12-2005, 11:00 AM   #24
Max
Pro Member

Quote:
Originally Posted by LACKY
PAZI Ja sam o postu STUDIO KLINIKA 3 napisao, kako ima mnogo ljudi na ovom forumu koji bi mogli da napisu bolju knjigu od gospodina koji prepisuje iz stranih knjiga i ima vec 3 tom "studio klinike" !Pa su me napusili da nema smisla da pljujem!Pa se ja izvinuo!
A ti prijatelju rece za coveka koji je "pionir" Jugoslovenske a sada Srpske produkcije da je nervno oboleo i sprzen!
Pazi covek koji ne ceni starije i istoriju ako niceg drugog ono evolucije posla kojim se bavi ne ceni ni sebe!
I KOLIKOti prijatelju jos zivota treba da uradis muzike kolko taj SPRZENI HABIC
Koliko se secam proletos si ga i ti predlagao!

http://BIBERMUSIC.COM
Nema potrebe da se nerviras ......

Najvise me interesuje zasto neki ljudi koji se ne pominju ( a tebe nisam pomenuo ) imaju potrebe da pricaju o nekom trecem . Ako nisi sin Habica ili njegov brat , ne vidim razlog zasto bi se osecao potresenim .

A ako ponovo procitas pismo shvatices da nista o profesionalnom radu Habica ( koga naravno vrlo dobro poznajem ) nisam rekao , mada pod " sprzen " iako je izraz malo grublji ( priznajem ) podrazumevam da covek vise nema sta da ponudi sto pokazuju zadnjuh nekoliko albuma ( od kojih su mu neki cak oduzeti od produkcije , kad su ljudi shvatili gde to vodi ) .... jedino jos moram da cujem album Yu grupe , za koji preko TV mislim da stvarno super zvuci .

Smatram da jedan Voja Aralica i Bajagin album koji je skoro uradio ... pa slobodno mogu reci i Simpraga (pod tim mislim na Jare moje, od Biber ... pod kojim se vidim potpisujes , a ta pesma mi i dan danas stoji ispod projekata kao primer kako bas treba da zvuci cak i u odnosu na strane produkcije.... )jeste prica o kojoj treba da se govori , a te stvari ovde niko nije spomenuo ......

A sto se tice nervnog stanja gore pomenutog ...... ne razumem cemu takva reakcija ? Pa svako ko ga poznaje to zna i to je zdravstveno stanje koje mozda i ne bi trebalo da se pominje da dirktno ne utice na komunikaciju sa klijentom ....... pa cak i ( zajednicki ) frizer me je ( ne znajuci da se poznajemo ) rekao .... " nemoj da obracas paznju .... ovaj je ..... " .

Druga stvar , radio sam jedan projekat sa njim ....... to je stvarno jedno od gorih muzickih i studijskih iskustava u mom zivotu ( to je bilo pre jedno 5 godina ) i taj album je zavrsio neko drugi , jer na kraju nikome nije bilo jasno sta covek radi i hoce ...... doticni covek koji je zavrsio album se nevidjeno namucio da ispravi sve ono sto je pionir Srpske produkcije .... ( necu da koristim ruzne reci )

Ono sto je Habic ranije radio ...... je za svako postovanje ....... i covek je ceoma muzikalan .......

Sto naravno ne menja moju izjavu ..... samo sam objasnio nesto sto sam sturo rekao u par reci ....

I mislim da si u pravu za Studio kliniku .... i podrzavam te i mislim da neke stvari trebaju biti recene ...... a ne samo ostavljene kao price , jer to bas i ne vodi nikuda ....

Pozdrav
Max is offline  
Old 30-12-2005, 02:59 PM   #25
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Quote:
Smatram da jedan Voja Aralica i Bajagin album koji je skoro uradio ... pa slobodno mogu reci i Simpraga (pod tim mislim na Jare moje, od Biber ... pod kojim se vidim potpisujes , a ta pesma mi i dan danas stoji ispod projekata kao primer kako bas treba da zvuci cak i u odnosu na strane produkcije.... )jeste prica o kojoj treba da se govori , a te stvari ovde niko nije spomenuo ......
Hehe Pa eto, što ne zovete Šimpragu da bude gost foruma?

Quote:
Druga stvar , radio sam jedan projekat sa njim ....... to je stvarno jedno od gorih muzickih i studijskih iskustava u mom zivotu ( to je bilo pre jedno 5 godina ) i taj album je zavrsio neko drugi , jer na kraju nikome nije bilo jasno sta covek radi i hoce ...... doticni covek koji je zavrsio album se nevidjeno namucio da ispravi sve ono sto je pionir Srpske produkcije .... ( necu da koristim ruzne reci )
To beše Ana Stanić? Nešto mi poznata priča. (ne ovaj sad nego prethodni) Sećam se da se nekom koga znam prvobitni "producent" žalio kako je to posle sve što je on sam uradio i maltene doveo do završne faze, dohvatio habić i pri tome bio jako arogantan i neprijatan prema njemu. Ti si taj?

Last edited by Dushan_S; 30-12-2005 at 03:06 PM.
Dushan_S is offline  
Old 31-12-2005, 04:56 AM   #26
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Quote:
Originally Posted by Max
Nema potrebe da se nerviras ......

Pozdrav
Ne nerviram se uopste!Nego, nemam nista protiv toga da ti kazes da ti se ne dopada kako neko radi i da nije po tvom ukusu.Pa da niste na istoj talasnoj duzini,jednostavno senzibilitet vam se ne poklapa.To je normalno da nam se neko dopada vise ili manje!
Ali nema smisla da vredjamo "cast i licnost" ljudi na takav nacin, u ostalom onomad te je covek na "private" nazvao budjavim( ili kako vec) pa je banovan(sa pravom).
Nema ljutnje i nije nista licno ali mislim da ne treba onda ti da cinis slicne stvari!

Usput provedite se svi lepo za novogodisnje praznike pa da od iduce godine bude manje svadje a vise konstruktivnih rasprava!

http://bibermusic.com

Last edited by LACKY; 31-12-2005 at 06:47 AM.
LACKY is offline  
Old 31-12-2005, 06:03 PM   #27
Max
Pro Member

Quote:
Originally Posted by LACKY
nemam nista protiv toga da ti kazes da ti se ne dopada kako neko radi i da nije po tvom ukusu.Pa da niste na istoj talasnoj duzini,jednostavno senzibilitet vam se ne poklapa.To je normalno da nam se neko dopada vise ili manje!
Ali nema smisla da vredjamo "cast i licnost" ljudi na takav nacin, u ostalom onomad te je covek na "private" nazvao budjavim( ili kako vec) pa je banovan(sa pravom).
Nema ljutnje i nije nista licno ali mislim da ne treba onda ti da cinis slicne stvari!

Usput provedite se svi lepo za novogodisnje praznike pa da od iduce godine bude manje svadje a vise konstruktivnih rasprava!

http://bibermusic.com
Ponovicu .... nisam pominjao rad nego mentalno stanje .... sto uopste nije MOJE misljenje nego cinjenicno stanje ..... ako hoces preko pp cu ti ispricati i primere da dokazem moju tvrdnju .....

Zasto bi vredjao cast i licnost .... pa svi znaju da je Miles Davis bio djubre i dr****ja
pa to ne vredja njegovu cast i licnost i ne umanjuje njegovu velicinu .....

A " covek " me nije na privatu nazvao budjavim .... i zbog toga nije leteo , nego kad je poceo da vredja psuje i preti .... onda je naravno leteo .... to je mnogo vise od toga da nazoves coveka budjavim ....

Ako si propustio to pismo ( a stavio sam ga na javni ) .... ja cu ti ga poslati na pp , pa probaj da zamislis sta bi mu ti uradio da je neko to tebi napisao ..... veruj mi da je bilo tesko ostati hladne glave , ali nekako sam uspeo ..... naravno , takvom necemu ovde pa bogami u stvari nigde nema mesta .....

Mislim da bi ovim voleo da zakljucim ovu raspravicu ( ako se slazes ) i da pocnemo o necemu konstruktivnijem .......

Pozdrav i sve najbolje u Novoj !!!!
Max is offline  
Old 31-12-2005, 07:51 PM   #28
Gulanfer
Member

Gulanfer's Avatar

Voju Aralicu !

A sta ja radim za tastaturom u ovo doba ? :o
Gulanfer is offline  
Old 01-01-2006, 11:50 AM   #29
ton_majstor
Member

ton_majstor's Avatar

Lightbulb Re: Gost producent

1. Lacky, popravi link ka tvom sajtu. Pozdravi mi Gorana, staru nagorelu panjčinu!

2. Ako nećete Ramba, a nije bila ?ala... Oja Varalica je sledeći na listi likova koji furaju kilometarske ?vake, jako su sme?ni i zanimljivi i znaju pone?to va?no. Mada...

Pozdrav!
Old 01-01-2006, 02:16 PM   #30
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by ton_majstor
Oja Varalica je sledeći na listi likova koji furaju kilometarske ?vake, jako su sme?ni i zanimljivi i znaju pone?to va?no. Mada...

Pozdrav!
Salis se?

Verujem da se salis kad prvo stavis u isti rang jednog od vrhunskih producenata u Srbiji, pa i sire i coveka koji jeste muzikalan, jeste ultra- inteligentan i jeste vrhunski muzicar, ali to nisu stvari koje bi se mogle uporedjivati.

Onda za prvopomenutog kazes da "..zna ponesto.."...

Samo na salu lici... A nije ni 1. April, vec 1. Januar...

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules