|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Guest
|
![]()
Imam i ja jedan predlog : zovite bilo koga , ali uradite to .
![]() Ovo pocinje da lici na bend koji dodje na probu pa pocne sa planovima ... U tom se zavrsi proba , a oni nisu ni probali ni " isplanirali " . ![]() Quote:
Pozdrav ... |
|
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Nisi znao da Pu?ić producira? c c c... Evo recimo "Tri Brus Lija iz Nik?ića" to je njegov rad
![]()
#23 |
Pro Member
|
![]()
dovedite cara!
![]()
#24 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Najvise me interesuje zasto neki ljudi koji se ne pominju ( a tebe nisam pomenuo ) imaju potrebe da pricaju o nekom trecem . Ako nisi sin Habica ili njegov brat , ne vidim razlog zasto bi se osecao potresenim . A ako ponovo procitas pismo shvatices da nista o profesionalnom radu Habica ( koga naravno vrlo dobro poznajem ) nisam rekao , mada pod " sprzen " iako je izraz malo grublji ( priznajem ) podrazumevam da covek vise nema sta da ponudi sto pokazuju zadnjuh nekoliko albuma ( od kojih su mu neki cak oduzeti od produkcije , kad su ljudi shvatili gde to vodi ) .... jedino jos moram da cujem album Yu grupe , za koji preko TV mislim da stvarno super zvuci . Smatram da jedan Voja Aralica i Bajagin album koji je skoro uradio ... pa slobodno mogu reci i Simpraga (pod tim mislim na Jare moje, od Biber ... pod kojim se vidim potpisujes , a ta pesma mi i dan danas stoji ispod projekata kao primer kako bas treba da zvuci cak i u odnosu na strane produkcije.... )jeste prica o kojoj treba da se govori , a te stvari ovde niko nije spomenuo ...... A sto se tice nervnog stanja gore pomenutog ...... ne razumem cemu takva reakcija ? Pa svako ko ga poznaje to zna i to je zdravstveno stanje koje mozda i ne bi trebalo da se pominje da dirktno ne utice na komunikaciju sa klijentom ....... pa cak i ( zajednicki ) frizer me je ( ne znajuci da se poznajemo ) rekao .... " nemoj da obracas paznju .... ovaj je ..... " . Druga stvar , radio sam jedan projekat sa njim ....... to je stvarno jedno od gorih muzickih i studijskih iskustava u mom zivotu ( to je bilo pre jedno 5 godina ) i taj album je zavrsio neko drugi , jer na kraju nikome nije bilo jasno sta covek radi i hoce ...... doticni covek koji je zavrsio album se nevidjeno namucio da ispravi sve ono sto je pionir Srpske produkcije .... ( necu da koristim ruzne reci ) Ono sto je Habic ranije radio ...... je za svako postovanje ....... i covek je ceoma muzikalan ....... Sto naravno ne menja moju izjavu ..... samo sam objasnio nesto sto sam sturo rekao u par reci .... I mislim da si u pravu za Studio kliniku .... i podrzavam te i mislim da neke stvari trebaju biti recene ...... a ne samo ostavljene kao price , jer to bas i ne vodi nikuda .... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#25 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
"Ni pro?li put nisam verovao u reinkarnaciju" www.triggerband.net www.facebook.com/bandtrigger Last edited by Dushan_S; 30-12-2005 at 03:06 PM. |
||
![]() |
![]() |
#26 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ali nema smisla da vredjamo "cast i licnost" ljudi na takav nacin, u ostalom onomad te je covek na "private" nazvao budjavim( ili kako vec) pa je banovan(sa pravom). Nema ljutnje i nije nista licno ali mislim da ne treba onda ti da cinis slicne stvari! ![]() Usput provedite se svi lepo za novogodisnje praznike pa da od iduce godine bude manje svadje a vise konstruktivnih rasprava! http://bibermusic.com Last edited by LACKY; 31-12-2005 at 06:47 AM. |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Zasto bi vredjao cast i licnost .... pa svi znaju da je Miles Davis bio djubre i dr****ja pa to ne vredja njegovu cast i licnost i ne umanjuje njegovu velicinu ..... A " covek " me nije na privatu nazvao budjavim .... i zbog toga nije leteo , nego kad je poceo da vredja psuje i preti .... onda je naravno leteo .... to je mnogo vise od toga da nazoves coveka budjavim .... Ako si propustio to pismo ( a stavio sam ga na javni ) .... ja cu ti ga poslati na pp , pa probaj da zamislis sta bi mu ti uradio da je neko to tebi napisao ..... veruj mi da je bilo tesko ostati hladne glave , ali nekako sam uspeo ..... naravno , takvom necemu ovde pa bogami u stvari nigde nema mesta ..... Mislim da bi ovim voleo da zakljucim ovu raspravicu ( ako se slazes ) i da pocnemo o necemu konstruktivnijem ....... Pozdrav i sve najbolje u Novoj !!!! |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
Voju Aralicu !
A sta ja radim za tastaturom u ovo doba ? :o |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
1. Lacky, popravi link ka tvom sajtu. Pozdravi mi Gorana, staru nagorelu panjčinu!
![]() 2. Ako nećete Ramba, a nije bila ?ala... Oja Varalica je sledeći na listi likova koji furaju kilometarske ?vake, jako su sme?ni i zanimljivi i znaju pone?to va?no. Mada... ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
#30 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Verujem da se salis kad prvo stavis u isti rang jednog od vrhunskih producenata u Srbiji, pa i sire i coveka koji jeste muzikalan, jeste ultra- inteligentan i jeste vrhunski muzicar, ali to nisu stvari koje bi se mogle uporedjivati. Onda za prvopomenutog kazes da "..zna ponesto.."... Samo na salu lici... A nije ni 1. April, vec 1. Januar...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stingov producent u Beogradu... | DaBear | Razno | 35 | 21-08-2009 10:26 PM |
Kad ce novi gost ?? | DaBear | Predlozi i sugestije | 22 | 01-04-2007 10:20 PM |
-=Producent=- | ProkDu | Vlado Georgiev | 1 | 12-03-2005 02:02 AM |