|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Sultans of swing fabricki nije sigurno, star je sve vreme u tempu, nema saxa....
A onaj uzorak moze biti neka ziva izvedba te pesme, ali za sad ne znam vise iz onog komada. Imam mp3 Dire Straits- Live, ali ne kod sebe, pa cu pogledati za koji dan. Ovo nije sa onog najpoznatijeg 'On The Night' koncerta
![]() |
#22 |
Super Moderator
|
![]()
Ovo je sa alchemy live, u ovoj verziji neam saxa ali u studijskoj koju sam ja cuo, ima i saxa i ubrzavanja. Ubrzavanje je i ovde samo nisam mogao vise da postavimzbog ogranicenosti velicine fajlova.
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
Imaju super pesme i odlicne deonice i ne slazem se sa onima koji kazu da su dosadni.Sto se mene tice,najbolja mi je Sultans of swing,pa mozda je to ta pesma,ali traje 10.56 min.
![]() |
#24 | |
Banned
|
![]() Quote:
Engl mi je lo?, vjerovatno sam pogre?no napisao. Last edited by Talino; 15-05-2006 at 02:45 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|