|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Postoje li neki midi paterni programirani bas za DFH? Malo me mrzi da editujem i prilagodjavam one iz npr BFDa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Pitanje je sta ti podrazumevas pod "svetskim" rang listama i u kom domenu pricamo. Ja sam pricao u rangu zivih bubnjeva gde se ide na maksimalnu simulaciju, ali za razne muzike imas razne potrebe. Licno ga koristim u jednoj pesmi koju trenutno snimam, ali to je "elektro" album i tu smo umetnik i ja se saglasili da jedan kit iz Batery-ja najbolje "sedi". Mozda je to pitanje i ukusa, ali mislim da sam barem malkice relevantan da u okviru nekog zanra donesem procenu (sto naravno, ostaje na nivou subjektivne procene).
DFH ima neke svoje midi sekvence, ali se do sada nisam setio da ih koristim, pa ne mogu da kazem da li su lose ili dobre. Verujem da ne mogu biti lose, ali pitanje koliko su primerene za odredjene zanrove, pa se verovatno o njima moze dati komentar jedino u "datoj situaciji". Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Upore?uje? Babe i ?abe: Battery je plug in, VST sampler namenjen bubnju, i mada uz sebe on ima neke komplete (koji nisu najsjajniji) ti u njega mo?e? da u?ita? mnogo drugih kompleta, a dvojka ima engine od kontakta, tako da mo?e? lako i da u?itava? komplete drugih formata. Za razliku od toga DFH je sample zbirka a ne plugin, i DFH 1 mo?e? da u?ita? u taj isti Battery, a superior ima svoj plugin, koji je opet samo interfejs za kori??enje same sample zbirke, i to mu je jedina svrha. Evo ni je ne volim komplete koji idu uz Battery nikako, ali ?esto koristim sam plugin upravo sa DFH, i mislim da je odli?no ura?en ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Odlicno to Dusan rece. Mene je malo mrzelo, ali je ziva istina. Kitovi koji idu uz batery su mi prilicno slabi, mada se neki kunu u njih, ali ti mozes da napravis svoj kit koji je sastavljen od gomile razlicitih semplova, pa da ga koristis tako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() ![]() P.S. Kunem se samo i jedan kit .. odnosno mnoogo vise kitova ali sam od svih napravio jedan svoj .. grrrr .. kada pustim svoj baterry stormdrum moze samo da place ![]() hehe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Commercial Plug-in Sampler/Sample Player of the Year Kontakt was a runaway winner of the commercial Sampler of the year category, again polling over 3 times as many votes as the second placed SampleTank, which was just 12 votes ahead of Battery in third. 1. Native Instruments Kontakt 2. IK Multimedia SampleTank 3. Native Instruments Battery I na svjetskim forumima jako dobro kotira sa kvalitetom i mogu?nostima.! Naravno mislim na plugin jer njegove kitove nisam ni probao. pozdrav!
![]() |
![]() |
#8 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ina?e ja sam zaista veliki fan DFH 1, mislim da neki ljudi propuste da ga probaju sa drugim nogama i dobo?ima koji idu uz njega i ne nabave bonus disk, nego probaju onaj default rock kit. Ba? sam ortaku za neke elektro rock stvari radio bubanj, i super je, samo sam zamenio nogu, i malo se igrao sa time da ga zakopam u neki dobar ambience. Ina?e imam i ja neki sumanut kit od ranije sa elementima iz nekih starih akai zbirki, nema uop?te vishe layer-a nego 2-3 razli?ita sli?na dobo?a na par dirki i sve tako.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Superior 2.0 | allegrosteva | Audio Software | 18 | 19-11-2008 07:32 AM |