|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#271 |
Pro Member
|
![]()
meni je Interstellar bas dobar toliko mi zao one devojcice kad je ostavi otac i ode u drugu galaksiju,skroz je orginalna prica a tek muzika nemam reci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Pro Member
|
![]()
Preporuka za ljubitelje horor filmova It Follows 2015
|
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Member
|
![]()
Prvi zasluzeni nastavak Blade Runnera u ideji AI - savrsen spoj kompozicije muzike i slike - fenomenomenalno za ljubitelje SF-a
http://www.imdb.com/video/imdb/vi975351577 Last edited by diviner; 19-05-2015 at 08:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Administrator
|
![]()
Nije valjao link, pretpostavljam da je sad ok ? Inace se i meni svidjaju ovakvi filmovi...cini mi se da ce ovaj biti odlican. Gledao ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Member
|
![]()
Uzivao u svakom trenutku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Pro Member
|
![]()
Zanimljiv, dobar. Mada, ima ne?to ?to mi se ne sviđa, al neću da trućkam dok Diviner ne odgleda.
![]() |
#277 |
Administrator
|
![]()
Skinuo full HD, pa cemo da ga pogledamo ovih dana... Cool su mi ovi sci-fi thriller filmovi koji imaju neku poruku, ili neki mindblowing twist. Ili za ove malo starije: Leze mi filmovi sa naucno-fantasticnom tematikom, cija je tema neka hipoteticka slika (dela) sveta u bliskoj buducnosti, ili pak ne toliko ili potpuno nepredvidljivi obrti radnje u istima...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Pro Member
|
![]()
Jesi li gledao Vendersov "Zajedno do kraja sveta"?
![]() |
#279 |
Administrator
|
![]()
Mislim da nisam:
To je ovaj? http://www.imdb.com/title/tt0101458/?ref_=ttpl_pl_tt Moguce je da sam ga preskocio jer je bio aktuelan za vreme rata u Bosni (a tad smo bili svedeni na predcivilizacijsko doba, bez elektricne energije jedno 3 godine). Poslednji film koji sam pogledao a da mi je bio skroz ok, a da je slicne twisted tematike je Source Code. A njega je radio isti Director koji je radio Moon . Pa eto i ja vama da dam preporuku (mada ste vjerovatno ove vec gledali svi). |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Pro Member
|
![]()
Jeste, jeste, upravo taj. Znam da zvuči detinjasto, ali to je najbolji film koji sam gledao u ?ivotu. Ima neverovatnu atmosferu. Svim ljubiteljima scifi klasike tople preporuke.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporucite kameru | Tribal_kg | Pricaonica | 0 | 22-07-2009 05:34 PM |
Preporucite STEREOIZER | bleiber | Produkcija Elektronske Muzike | 10 | 09-02-2009 11:44 PM |
preporucite mi condenser mic | jaybox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 27-07-2007 05:24 AM |
Preporucite mi software | PedjaBG | Audio Software | 12 | 30-09-2004 01:03 PM |