|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#251 |
Member
|
![]() Last edited by Tolerancija; 05-12-2017 at 03:25 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Senior Member
|
![]()
Dosta vremena prošlo od kada sam poslednji put držao tamburu u rukama ali nekako se ovih dana nešto namestilo, malo više nekog slobodnog vremena...
Hteo sam i jednu od mojih gitarica da malo sredim...i eto... NeÅ¡to Å¡to ja nazvah ...long night drive Svako dobro narode... p.s. Prethodnu muzikicu sam...brisnuo...ja je stavih na mrežu ali... moje sprave nisu jedno vreme tada baÅ¡ radile kako treba, nekako se stvorilo neko kaÅ¡njenje, ne baÅ¡ veliko ali smeta...Å*ta se tada desilo...misterija...sve je trebalo da radi ko satić...ali...nije... Ja sada ponovo odsvirah tu temu i evo je ovde. Last edited by alek019; 13-08-2018 at 04:18 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Senior Member
|
![]()
Ovo je prethodna temica ali snimana na novoj spravi. M-audio m-track 2x2. Ranije sam koristio m-audio fast track pro, baš dugo ali eto malo da osvežim moj kućni "fotelja studio". Promenio sam i postavku za gitaru, sada je ovo više da kažem klasika fender ton. Ja baš nisam ljubitelj ovog zvuka gitare ali eto...
Ova nova kartica za razliku od stare može da "napravi razliku" po pitanju gitara. T.j. ranije kada se setuje zvuk za jednu gitaru on nekako ostane približno isti bez obzira što se recimo "ubode" druga gitara koja je po karakteru veoma različita. E sa ovom novom karticom, to nije slučaj. Razlike u gitarama se "čuju". Bar je moj doživljaj takav. Prva verzija ove temice svirana na vigieru (gitara više nije kod mene) i fast track pro, a druga fender i mtrack 2x2 ali software podešavanje tona je isto...ipak, da se radi o dve različite gitare, to se čuje. long night drive 2 Last edited by alek019; 07-12-2018 at 09:47 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Senior Member
|
![]()
Uff...nisam se ovde javljao, baÅ¡ dugo...Iskreno nisam baÅ¡ ni držao mnogo moje gitarsko sekirče u rukama...Neka druga interesovanja (da ne kažem problemi) okupiraÅ¡e moje slobodno vreme...
Ali evo, da vam čestitam ovu Novu Godinu i sve proÅ¡le i buduće praznike... Nisam baÅ¡ u poslednje vreme sklepao niÅ¡ta baÅ¡ pametno i novo, pa malo naterah sebe da sviruckam na poznate teme, da ne zardjam mnogo ( mada počeli prsti da otkazuju posluÅ¡nost, za ovo sam se malo i pomučio...i nekako iz valjda trećeg pokuÅ¡aja ispade ovo Å¡to ćete čuti. Mislim da dosta liči svircanje na original, osim Å¡to je boja gitare "moja" ostalo je...kopija...tu i tamo nisam baÅ¡ uspeo da skinem baÅ¡ sve "fore i fazone" ali to se od mene ne može ni očekivati, ipak je autor ove muzikice možda i "najbolji gitarista na svetu...celom...a i Å¡ire...ko taj stil voli". Ja i nisam baÅ¡ ljubitelj svega Å¡to on svira...neÅ¡to mi se svidi a neÅ¡to teÅ¡ko varim ali sada je to nebitno. Ovo je bila moja vežba a i želja da čujem kako moj obnovljeni RG550 sa teÅ¡kom artiljerijom EMG-a zvuči...pa posluÅ¡ajte...ko želi...Nemojte biti mnogo kritični prema meni...ipak je ovo samo jedna muzička čestitka... Stari gitarski hitić... Svako dobro narode... |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Senior Member
|
![]()
Imam jоÅ¡ malo pa da zavrÅ¡im backing muzikicu za neke moje nove temice ali dok se to ne desi, bar dok je ova moja "nova" gitarica tu, nisam propustio priliku da zasviram na stare teme. Bar malo drugačije zvuče, nekako "snažnije" ako je to dobro pogodjen pridev. Kao Å¡to to uvek biva kada se omatori, nekako te uvek vuće neko "lepÅ¡e" proÅ¡lo vreme i teme tada stvarane. TeÅ¡ko se od njih beži ako je to uopÅ¡te moguće. Ali tih par minuta "provedenih" u proÅ¡losti su nekada, bar subjektivno, veoma lekoviti...Ta osećaj snage (mada je tu osećaj 90% a stvarna snaga tek 10%) čini čuda po pitanju psihe.
Nice day Night Walk No way out |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Senior Member
|
![]()
Planovi behu veliki...za putovanja, tamo, ovamo...Ali težak zajeb...
Kako vi ostali izdržavate ovo sve ja ne znam, meni teško... Ne mogu da kažem da je ovo sve neozbiljno...Covid ipak ozbiljna stvar... Ali nekako i svircanje mi dosadi... Not so far... I am still here |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Senior Member
|
![]()
Pozdrav narode rumski...
Napravih dobru pauzu (Covid 19) ali eto... Sretna Nova Godina...I da slavite joÅ¡ godina 100. Nekako posle mnogo vremena, uhvatih ja malo gitarica, ovde imate i fendericu i LP. Fender amerikanac a LP jedno sekirče, koje ja nekako sklepah ali ispade mnogo bolja nego Å¡to ja očekivao. Ova temica nije moja. Zamislio je gitarista iz ME, ali se meni svidja kako sve to ispade. Ovo mu dodje neko prvo razmiÅ¡ljanje, niÅ¡ta ozbiljno, samo jedna muzička pauza i provera da li sam joÅ¡ uvek koliko toliko u voznom stanju jer me godine baÅ¡ pritisle... alek_me Svako dobro |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
moji remixi | stefdza90 | Promocija radova | 8 | 13-10-2008 06:49 PM |
Moji Prvi Sintevi!!!!!! | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 14-08-2007 11:15 PM |
Moji prvi radovi | artintact | Promocija radova | 3 | 21-02-2006 03:48 PM |