|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#221 |
Junior Member
|
![]()
apple g4 dual 867 mhz
1gb ram 160gb, 120gb, 60gb 7200rpm diskovi rme digi9652 2x rme adi8 pro konverteri logicpro 7 ![]() athlon xp2000 1gb ram 2x 80gb 7200rpm diskovi yamaha dsp factory ![]() cubase sx3 otkad sam presao na apple kompjutere sa logicom mnogo sam sretniji a zena mi kaze da je bolje jebem! ![]()
![]() |
#222 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#223 |
Junior Member
|
![]()
abit ai7
p4 prescott 2,8 klokan na 3,5 coolermaster hyper 6 2x512mb ddr ram 500Mhz goodram 60gb ibm hdd 7200rpm leadtek nvidia Gforce 6800xt emu 1212m |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Member
|
![]()
Intel 4 3.0GHZ MSI 875,
KinngMax 1GB Dual DDR 400 HD 200GB HD 80GB HD Western Digital 10.000 74GB GRafika Leadtek GF 6600 GT E-MU 1820m
![]() |
#225 |
Psiho
|
![]()
P4, 3.0 GHz, Hyper Thread
2 X 512 Mb SDRAM ATI Sapphire Radeon 9200 Atlantis 2 X 17'' Samsung SM793 DF HDD 80 WD (radni disk) +Maxtor 40 (system & software) + WD 20 Gb (pagefile, swap) Matichna "no name" (via apollo pt8000 chipset - 64 bit support) Creamware Scope 4.0 Alesis MK2 Behringer BCF 2000 Roland XP 10 ps: prije Intela sam imao 3 AMD-a (duron 800, athlon 1600 i XP 2600) i frustriran komplikacijama odluchio sam se za Intel HT procesor. Nakon pazhljive instalacije i malo standardnog DAW tweekanja XP-a stroj radi fantastichno. CPU nikad ne ide preko 50%. Intel je ispao najbolje ulozhen novac ikad! Mozhda netko s poznavanjem OC-a i voljom da istestira milion kombinacija mozhe dobit jednake rezultate i na AMD-u, ali za smrtnike koi zhele plug&play bez nepotrebnih komplikacija to nishta ne znachi. pps: kad sam kupovao Intel bio je to u stvari posljednji pokushaj da radim muziku na PC-u. Sljedechi stroj koi kupim definitivno che bit Mac. Radio sam grafiku na Macovima 10 godina i da nisu toliko skupi ne bih imao doma PC ni za surfanje internetom a kamo li za nekakav ozbiljan posao.
"It occurred to me by intuition, and music was the driving force behind that intuition. My discovery was the result of musical perception". Albert Einstein speaking about his discovery. Last edited by SHIVA; 09-07-2006 at 12:09 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Pro Member
|
![]()
Zasto uvek ljudi imaju potrebu da svoje misljenje naturaju drugima ...... da mnogo ces bolje da surfujes netom sa Mac om ....
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Mason
|
![]() Quote:
50 % CPU opterecenja maximum???? Sa kojim plugovima i koliko njih istovremeno???
![]() |
![]() |
#228 |
Administrator
|
![]() E pa Shiva, stvarno nepotrebno pametujes
![]() ![]() Dualcore procesori su Pentium D procesori (805, 820, 830, 920, 930, 940 itd) i ne mogu raditi na noname plocama starijih cipseta osim ako im cipset nije prilagodjen za dualcore procesore. Takodje, odaje te i graficka karta (9200) posto je ona zasigurno AGP, a AGP ploce sa DDR podrskom mahom uopste ne podrzavaju dualcore procesore (sto jos jedan u nizu pokazatelja da nemas dualcore), osim nekih ASUS ploca sa Intel 865P cipsetom. Eto, ne znam sta jos da ti pisem kako bih te ubjedio da ti ustvari nemas dualcore, vec najobicniji intel-ov procesor ![]() Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Psiho
|
![]()
Shvatio sam ja tebe sasvim dobro i prvi put i napisao ti da ne znam tochan naziv ali sam ti napisao cjenu i josh neke detalje. Iskreno nisam primjetio da li si odgovorio ili ne, vjerojatno zato shto meni terminologija i nie tako bitna. Bitno mi je da stroj radi a je li to samo "virtualni" dual core ili pravi... to me manje jebe.
Svejedno, oznake i imena postoje radi laksheg razumijevanja pa je njihova pogreshna upotreba upravo suprotnog efekta i to treba izbjech. Dakle sorry na pogreshci.... nie dual core nego obichan Intel HT.
![]() |
#230 | ||
Psiho
|
![]() Quote:
Quote:
konkretno: VST: Micro Tonic / Inserti: PSP Mix Treble, R-Verb + rutan na grupu sa DC Vokoderom kao modulator VST: Micro Tonic (drugi) / Inserti: C4, Q10 VST Vanguard / Inserti: PSP VW, True Verb + rutan na DC Vokoder grupu kao carrier VST MiniMonsta / Inserti: True Verb Master Ch: Voxengo SPAN, PSP VWarmer Josh uvijek sve svira glatko ali prebacivanje patcheva na Minimonsteru izaziva pucketanja kad patch ima unison sa 4 ili vishe voice-eva ili opaku VCF-VCA modulaciju. Unison sa 8 voice-eva i modulacijom vishe ne svira glatko.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sugestije za konfiguraciju | SubSonic | Computer Hardware | 7 | 22-02-2009 10:13 AM |
Sta vi kazete za ovu konfiguraciju??? | stacato | Computer Hardware | 48 | 14-02-2009 10:43 PM |