|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#221 |
Pro Member
|
![]()
Samo rokaj! Sto te ne ubije, ojaca te.
![]() |
#222 |
Senior Member
|
![]()
Dobio sam još jednu gitaru. Kod nas evropske tambure nisu baš popularne, a dobar deo gitarista nije nikada ni čulo za postojanje istih.
Ja sam dobio VIGIER gitaru. Francuska. Koliko se može videti oni nemaju gitare ispod 2500e. Na ebay-u ako ih potražite videćete da je najjeftinija oko 1700 funti, i to polovne. Ona zvuči ovako (molim vas, nemojte mnogo obraćati pažnju na svirku nisam baš u nekom najboljem izdanju). Moj vigier Ako vas zanima evo nadjoh malo nekih video snimaka gde direktno možete čuti neku od vigier gitara u odnosu na popularne (fender,gibson...). Gibson vs vigier Fender vs vigier Moja gitara izgleda ovako. Last edited by alek019; 16-03-2016 at 09:40 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Member
|
![]()
I like! I izgled i sound!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Senior Member
|
![]()
Nisam svirao odavno, ali eto za ovaj praznik uzeh malo gitaricu u ruke. Ovaj put USA fenderica , sa EMG DG20 elektronikom. Gitara je 2001. a elektronika iz 2008. ali sve lepo radi. Na žalost ova gitara će morati da putuje i to za veoma jeftine novce ali šta da se radi, meni gomila gitara ne treba a skupilo se bogami priličan broj. Malo sam je doterao sa nekim novijim delovima jer ja oguljene i matore i na izgled skršene instrumente ne volim ni da vidm a ne da sviram. Neko to voli ali ja ne.
Dakle, mator fender ali izgleda podmladjen i lep a i lepo zvuči, bar po nekim mojim subjektivnim i skromnim kriterijumima. Fenderica bela Last edited by alek019; 30-04-2016 at 09:58 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Senior Member
|
![]()
Sećate se solo deonica kada ton traje ... i traje...i traje...
Nekako evo i ja da probam da li bi se to na mojoj opremi moglo... Mislim da sam koliko toliko uspeo, ovde je samo GR5 i moja fenderica. Ton nije baš čist kako bih hteo ali se to može doterati, ovde je da kažem sirov... Ali traje... Test fender 2 Last edited by alek019; 03-05-2016 at 05:40 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Senior Member
|
![]()
Ovo je jedna stara pesmica, veliki hit ali i trenutno po nazivu najviše odgovara stanju kako se sada nekad osećam. Postao sam bolji vremenski prognozer od mnogih meteorologa, kada se menja vreme, boli sve živo...Kada me uhvate takva stanja meni jedino preostaje, slušalice na uši, odvrnem neku matricu i udri u gitaru. Ne smetam nikome, a meni bude lakše. Svirka ko svirka, nije mi više baš mnogo bitna...ali lekovito...
Hitić |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Senior Member
|
![]()
Opet sam se dohvatio bele fenderice, mada tu vrstu gitara baš puno ne obožavam svirati. Evo tek koliko da se čuju ti čuveni EMG DG20 magneti, mada sam farbu namestio onako kako ja volim pa ne liči mnogo na D.G. zvuk, sad da li će se to i drugima dopasti, veliko pitanje. Činjenica je da se fednerica lako svira naravno ako je dobro uradjen setup. Eto.
Fenderica bela Ova gitara bi se najbolje opisala kao MIX fender a evo i zašto. Telo je od japanskog fendera iz osamdeset i neke, ne sećam se tačno od kad. Vrat je od original USA fender standarda 2001. Čivije su original fender usa. Bridge je USa fender ali sa GOTOH sedlima. Magneti original usa EMG DG20 iz 2008. Sada ta gitarica veoma dobro zvuči i lepo radi. Malo ću još da je našminkam, biće još lepša a radi ko sat. Gilmorov zvuk, može se podesiti da ima jako dobar i dug sustain, teška jeste ali ne previše. Sve se lepo uklopilo, mada se često kod naših potencira da su gitare "originalne do poslednjeg šrafa". Lepo je to ali ja ipak nemam ništa protiv ako se gitare malo poboljšaju po izgledu ili funkcionalnosti. Ali to je sve opet stvar ukusa. Last edited by alek019; 08-06-2016 at 10:06 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Senior Member
|
![]()
Nisam odavno svirao ali zbog nekih stvari morao sam dobro da pretresem računare i eksterne diskove. Nadjoh i sledeće... Dakle, ako koristite Guitar Rig 4 ili 5 ovde imate ni manje ni više nego oko 8000 preseta. Ako nekome treba eto neka skine dok ih ne brisnem.
Znači setovanja za Guitar Rig Srećno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Member
|
![]()
Nice!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
moji remixi | stefdza90 | Promocija radova | 8 | 13-10-2008 06:49 PM |
Moji Prvi Sintevi!!!!!! | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 14-08-2007 11:15 PM |
Moji prvi radovi | artintact | Promocija radova | 3 | 21-02-2006 03:48 PM |